11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Ingerii si spiritele ne contacteaza prin diverse metode, ca de exemplu repetarea unui anumit cantec cu mesajul ce trebuie auzit, sau citirea unui anume pasaj dintr-o carte, ziar etc., sau repetarea unor anumite cifre cand te uiti la ceas. Un exemplu in acest sens este 11:11.

11 nov. 2021, 01:07
11:11. Afla ce inseamna cand vezi aceste cifre

Repetitia 11:11 apare pentru a ne atrage atentia asupra schimbarilor care se petrec si transmit mesajul ingerilor de a fi mai prezenti, de a scapa de sentimente de frica sau frustrare, caci ei ne sunt sprijin.

Potrivit binecunoscutului terapeut si medium Doreen Virtue, repetitia 11:11 inseamna ca ar trebui sa ne concentram mai mult pe gandurile pozitive, caci dorintele se vor manifesta mult mai repede decat in trecut. Pune in dorinta ta energie pozitiva, nu teama, iar ingeri te vor rasplati.

11-11-2021. Se deschide portalul 11:11. Activeaza codul creatiei! Vindeca trecutul!
11:11 – Numarul transformarii
Potrivit calendarului maias, Lumea Noua a inceput in 21 decembrie 2012, la ora 11:11. Numerologii spun ca insumarea 11:11 – 4 – este numarul transformarii, al destramarii egoului. In timp ce altii spun ca 11:11 este mesajul ca lumea se vindeca si Pamantul va fi aliniat asa cum ar trebui sa fie.

Cu totii suntem o singura familie si ne avem unii pe altii. Data viitoare cand vei mai vedea 11:11, monitorizeaza-ti gandurile si asigura-te ca esti pe noile frecvente, daca vrei ca visele sa ti se tranforme in realitate.

Horoscop 11 noiembrie 2021. Balanțele au parte de clipe uimitoare. Berbecii au parte de o surpriză!
11:11 – Calatoria trezirii spirituale
Numerele repetitive in forma 1111 sunt o forma de sincronicitate, un apel la trezire spirituala. Sinele interior cere sa i se acorde atentie. Ti se cere sa te angajezi deplin pe drumul ancorarii in prezent. Daca vezi des aceasta combinatie 1111 gandeste-te daca nu cumva ignori semnele pe care Universul ti le transmite. Poate ignori momente de intuitie providentiala, poate te confrunti cu Noaptea neagra a sufletului, poate ca te simti nesatisfacut de viata ta. Urmareste aceste semne, fii mai constient de mesajele pe care le primesti si porneste pe aceasta cale a trezirii spirituae.

11:11 – Relatii sacre
Repetitia 1111 este legata de parteneriatul spiritual (relatiile sacre) care te ajuta sa cresti, sa evoluezi. Fii deschis, receptiv la ce se intampla in jurul tau pentru a vedea cu cine ai o relatie sacra. Daca esti singur, poate fi un mesaj ca sufletul tau pereche este pe aproape.

Ce sa faci dupa ce vezi 11:11
Pe masura ce nivelul tau de constienta se extinde, vei vedea din ce in ce mai des combinatia 1111. De fiecare data cand iti, ancoreaza-te si mai mult in prezent, in adevarul pe care il experimentezi. Iata ce trebuie sa faci dupa ce vezi combinatia 1111, pentru a-ti extinde nivelul de constienta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.