12 ANI de DURERE din cauza unui DOCTOR UITUC. Ce avea un bărbat în corp de peste un DECENIU FOTO

Un bărbat din Kazahstan a descoperit că durerile de stomac pe care le-a avut timp de 12 ani erau provocate de o pereche de foarfece, uitate acolo de chirurgii în timpul unei operaţii.

14 dec. 2014, 16:47

Astfel, de fiecare dată când mânca mai mult, bărbatul suferea dureri stomacale crunte, însă nu cerut ajutorul doctorilor in această problemă. Cu toate acestea, a realizat că ceva nu este în regulă atunci când şi-a pierdut toată pofta de mâncare şi a început să slăbească, potrivit Mirror.

Citeşte şi Corpul uman: 10 descoperiri fabuloase despre creier

Într-un final, o radiografie a arătat că timp de 12 ani, pacientul a trăit cu o pereche de foarfece chirurgicale de 20 de centimetri lungime în stomac. Incidentul i-a uimit până şi pe doctori, aceştia recunoscând că au mai avut cazuri de acest gen, însă niciodată nu a fost vorba de un obiect de o asemenea dimensiune. Chirurgul care a efectuat operaţia respectivă s-a pensionat în urma cu trei ani şi a decedat între timp.

Citeşte şi O femeie a rămas fără o parte din CREIER din cauza unui artist: Când îl ascult, AM CRIZE, aşa că m-am operat

Victima spune că nu are de gând să dea în judecată unitatea medicală, mulţumindu-se că factorul care i-a provocat atâta durere să fie înlăturat.