12 decembrie. Semnificaţia spirituală a PORTALULUI 12.12. Meditaţie specială pentru aceasta zi

Pasionatii de numerologie stiu cat de importanta este ziua de 12 decembrie. 12 este un numar foarte puternic in numerologie. El reprezinta intregul, completul. Sunt 12 luni in an, sunt 12 semne zodiacale. Ajungem la finalul unui ciclu de 12 si o luam de la capat. Asadar, suntem in 12-a zi, din a 12-a luna a anului. Ceea ce face ca energia zilei sa devina si mai puternica.

11 dec. 2019, 19:48
12 decembrie. Semnificaţia spirituală a PORTALULUI 12.12. Meditaţie specială pentru aceasta zi

12.12 este un portal care deschide starea de constienta. 12.12 are o vibratie puternica, ce ne impinge sa evoluam. Aceasta data este o combinatie intre puternica cifra 1, numarul independentei si al individualitatii, si cifra 2, care poarta energia dorintei de parteneriat, conectare si unitate. In timp ce 1 aduce intelegerea spiritului sinelui si a independentei, numarul 2 se concentraza pe nevoia de a fi inconjurat de alte persoane. In timp ce 12.12 semnifica armonizarea energiilor yin si yang, masculine si feminine.

In numerologie, 12.12 ofera energia schimbarii, mai ales in relatii. Chiar si cei mai incapatanati intra sub puternica influenta a acestor energii transformationale puternice.

Acest portal deschide calea spre trezirea spirituala de care are nevoie sufletul nostru. Ne ajuta sa ne pregatim pentru anul care vine si sa il lasam in urma pe cel care acum se termina. De asemenea, conexiunea cu energia divina este mult mai puternica in aceste momente.

Te mai poate interesa Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

Dragoste si acceptare
Fie ca este vorba despre relatia de cuplu, relatia cu colegii, cu prietenii, cu subalternii, cu sefii sau cu partenerii de afaceri, combinatia 12.12 aduce un nou inceput. Un alt focus.

Portalul 12.12 nu ne incurajeaza doar sa fim mai dinamici si sa ne acceptam pe noi insine, ci si pe ceilalti. 12.12 ne reaminteste importanta unor relatii sanatoase, dar si importanta acceptarii si sprijinirii celorlalti.

12.12 combina atat independenta ai individualitatea, cat si colectivitatea. Avem nevoie unii de altii pentru a ne transforma, pentru a ne dezvolta, pentru a ne descoperi. Avem nevoie unii de altii pentru a stabili granite sanatoase, in timp ce crestem si ne extindem orizonturile. Daca pornesti acum pe un drum, nimic nu te poate opri. Ramai realist, concentrat, deschis la alte optiuni. Nu lasa alte ganduri sa te dea inapoi.

Vibratia 12.12 numerologie

Iata 3 moduri sa optimizezi vibratia 12.12.

Constientizeaza

Intreaba-te cum poti utiliza in folosul tau aceasta zi. Intreaba-te care sunt cele mai importante relatii pentru tine si fii deschis tuturor raspunsurilor.

Actioneaza

Numarul 1 nu inseamna contemplare, dimpotriva, cere actiune. Nu sta prea mult pe ganduri. Uita de analize si paraanalize, si fa ceea ce trebuie sa faci.

Arata-ti inima
Numarul 2 este despre iubire, diplomatie, acuitate emotionala. Pericolul poate fi sa te pierzi pe tine insuti in incercarea de a-i ajuta pe ceilalti. Insa nu trebuie sa ajungi aici. Trebuie doar sa actionezi cu dragoste si compasiune, atat fata de ceilalti, dar mai ales fata de tine insuti.

Fii atent la vise

In aceasta zi este indicat sa petreci mai mult timp meditand, scriind in jurnal, facand mai multe lucruri pentru inima ta. Vizualizeaza campul de energie din jurul tau. Vezi daca il poti extinde.

Fii atent la visele tale in aceasta zi. Pot fi profetice. Iti pot trimite mesaje din adancul sufletului tau. Spune o rugaciune sau seteaza-ti o intentie in aceasta noapte. 12.12 descatuseaza o energie puternica, ce poate fi in avantajul tau.

Meditatia 12.12

Intinde-te pe spate pe podea sau stai in pozitia lotus

Inchide ochii si respira adanc de 12 ori pentru a-ti linisti mintea

Vizualizeaza jumatatea superioara a corpului (de la genunchi in sus), inconjurata intr-o piramida luminoasa. Varful piramidei este conectat cu Raiul.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.