14 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la meciul România-Polonia. 12 polonezi şi cinci români, duşi la Poliţie UPDATE

14 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri seară, la Arena Naţională, la meciul România-Polonia, două dintre acestea, printre care şi un cetăţean polonez, fiind transportate la spital, a declarat Alis Grasu, managerul Ambulanţei Bucureşti-Ilfov, pentru Mediafax.

12 nov. 2016, 07:57
14 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la meciul România-Polonia. 12 polonezi şi cinci români, duşi la Poliţie UPDATE

„Am avut 14 intervenţii la meciul de aseară, dintre acestea doar două persoane au fost transportate la spital – un cetăţean român şi un cetăţean polonez. Cetăţeanul român cu sindrom coronarian şi transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon, cetăţeanul polonez cu dureri abdominale a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. În celelalte situaţii cu fost traumatisme, intoxicaţii, atacuri de panică. Am avut la stadion trei maşini de tip C- cu medici, asistenţi şi voluntari, patru maşini de tip B-cu medici, asistenţi şi voluntari. La centrul de comandă au fost medic, asistent coordonator. Am avut în total 53 de voluntari, şapte medici la cele şapte cabinete. Întregul persoanal a fost adus din tură liberă pentru a nu afecta activitatea medicală în Bucureşti.”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. 

ROMANIA-POLONIA 0-3 şi calificarea la CM 2018 este aproape compromisă. Incidente GRAVE pe Arena Naţională VIDEO

Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei au declarat, ca un bilanţ provizoriu, că 12 suporteri polonezi şi cinci români au fost conduşi la secţiile de Poliţie după ce au fost protagoniştii mai multor incidente, înainte şi în timpul partidei de fotbal.

Până în prezent, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale pentru participare la încăierare, consum de băuturi alcoolice şi pătrunderea în arena sportivă în stare de ebrietate iar faţă de cei zece suporteri a fost luată şi măsura complementară de interzicere a accesului pe arenele sportive pentru o perioadă de timp de 6 luni şi 1 an de zile.


loading...