14 provocări vestimentare cu care toate femeile se confruntă vara

Alegerea hainelor în sezonul de vară este o adevărată încântare pentru ochii femeilor. Rochii lungi și diafane, fuste scurte și sexy, pantaloni scurți, salopete, maieuri și tricouașe cochete, toate acestea sunt un deliciu la care ai putea privi cu orele, însă singurul disconfort ar fi momentul în care ești nevoită să alegi pe care să le cumperi și de care să-ți desparți privirea chiar de atunci, din magazin.

24 iun. 2017, 14:06
14 provocări vestimentare cu care toate femeile se confruntă vara

Pe lângă faptul că posibilitățile sunt prea multe pentru a putea ține pasul cu ele, trebuie să mai ții cont și de niște criterii pe care doar vara le impune: materialul care să nu te facă să transpiri, confortul încălțărilor care să nu-ți lase bătături, bronzul uniform, și lista mai poate continua, scrie tasta.ro.

Mai jos, vei regăsi principalele provocări vestimentare cu care toate femeile au de-a face vara. În câte dintre ele te regăsești și tu?

1. Cele mai multe haine de vară necesită să fie purtate fără sutien, iar acesta e ultimul lucru pe care cineva dorește să-l pună pe corp vara. Încă ceva care să îți țină de cald.

Citeşte şi Dieta de 3 zile care te pregăteşte pentru vară! Obţii corpul de plajă rapid şi sănătos!

2. Încercarea de a găsi pantaloni scurți care să se potrivească atât taliei, cât și picioarelor în același timp, e o muncă de Sisif. Ceva întotdeauna va lipsi, lăsând la vedere părți din corpul tău despre care nu ți-ai fi dorit neapărat să se vadă.

3. Toate hainele sunt făcute din țesături care te fac să transpiri mai mult decât transpiri deja. Dar măcar arată stilish!

4. Cel mai detestat moment al verii este acela în care vrei să mergi la baie și ești nevoită să îți dai jos întreaga salopetă pentru a-ți face nevoile. Este jenant, știm.

5. Una dintre cele mai dificile provocări în materie de haine vara este să-ți găsești outfit-uri pe care să le poți purta la locul de muncă. Și mai dureros este faptul că ai vrea să îți cumperi o grămadă de haine de purtat în timpul liber, dar apoi îți dai seama că nu prea ai timp liber.

6. Să îți cumperi haine de vară în timpul verii e mai greu decât ți-ai imaginat, pentru că îți dai seama că magazinele au scăpat deja de cele mai multe dintre ele. Să găsești o pereche de pantaloni scurți în august e greu, dar să găsești un cardigan este surprinzător de ușor.

7. Vezi negru în fața ochilor de fiecare dată când ești nevoită să găsești o combinație reușită între două lungimi de pantaloni scurți: una care să nu lase prea multă piele la vedere, dar care totuși să te facă să arăți sexy.

8. Sezonul de vară nu poate trece fără să-ți lase ca amintire câteva bătături de la sandale. Sau de la orice alte încălțări de vară ai vrea să porți, desigur.

9. Mereu ai această problemă: vezi o rochie de vară drăguță pe care o cumperi pe loc, dar când o porți mai târziu, îți dai seama că e transparentă. Prea transparentă. Iar acum o ții în dulap, și o admiri de la distanță.

10. Porți blugii rupți ca un compromis între blugii scurți și blugii lungi, dar mai târziu ajungi să ai linii de bronz ciudate pe picioare.

Citeşte şi Care sunt poziţiile care te vor face să ţipi de plăcere

11. Vrei să îți cumperi o rochie maxi, astfel încât să nu fie nevoie să-ți epilezi picioarele, dar descoperi că aproape toate au șlițuri.

12. Îți cumperi o grămadă de costume de baie cu linii interesante, dar sfârșești prin a avea linii de bronz dubioase pe piept.

13. Ești complet lipsită de buzunare vara, pentru că e prea cald să-ți poți lua o jachetă pe tine. Și uneori chiar ai nevoie de un buzunar în care să-ți ții telefonul, astfel încât să nu-ți mai ocupe mâinile.

14. Și în sfârșit, ai parte de o mare amăgire atunci când crezi că ai găsit o rochie drăguță, dar care se dovedește a fi o salopetă.