15 lecţii nepreţuite de la celebrul Bill Gates

Publicat: Miercuri, 14 Octombrie 2015 23:40 // Actualizat: Miercuri, 14 Octombrie 2015 23:40 // Sursa: romaniatv.net

Cine ar putea fi cel mai în măsură să dea sfaturi despre succes şi prosperitate, dacă nu Bill Gates, cel mai bogat om din lume...?Aflat de mulţi ani în topul listei celor mai bogaţi miliardari, potrivit revistei Forbes, Bill Gates a devenit celebru prin compania Microsoft, cea mai mare companie de software din lume.

Foto: sfatulparintilor.ro

Însă la momentul actual acţiunile deţinute la Microsoft reprezintă mai puţin de 20% din averea lui. Bill Gates a devenit un investitor cu un portofoliu foarte diversificat, ce include proprietăţi imobiliare, acţiuni la numeroase companii din diferite domenii precum şi obiecte de colecţie.

Nu în ultimul rând, Bill Gates este extrem de implicat în activităţi caritabile, prin intermediul fundaţiei care îi poartă numele şi care este cea mai mare fundaţie caritabilă din lume.

Bill Gates este, totodată, o sursă de inspiraţie pentru oricine. Modul lui de gândire a revoluţionat lumea în care trăim şi a avut un impact evident în vieţile noastre.

Iată 15 lecţii despre succes şi prosperitate de la Bill Gates, ce au rămas în istorie ca fiind o sursă de inspiraţie pentru milioane de oameni:

1. „Succesul nu este un profesor bun. Îi amăgeşte pe oamenii inteligenţi, făcându-i să creadă că nu vor greşi niciodată."

2. „Este bine să sărbătoreşti succesul, dar este mult mai important să înveţi din greşelile făcute".

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bill Gates Microsoft succes
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 oct 00:15
...cel mai în măsură să dea sfaturi despre succes şi prosperitate, dacă nu Bill Gates, cel mai bogat om din lume… Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
14 oct 23:44
...cel mai în măsură să dea sfaturi despre succes şi prosperitate, dacă nu Bill Gates, cel mai bogat om din lume… Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H