Accident GROAZNIC în Timiş. 15 RĂNIŢI după ce un tren A LOVIT un TIR VIDEO

Accident teribil în Timiş. Un tren a lovit în plin un TIR al cărui şofer nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată. 15 oameni au fost răniţi, iar zece au fost transportaţi cu ambulanţele la spital. Printre victime se află şi o gravidă. Un elicopter SMURD l-a preluat pe şoferul foarte grav rănit.

05 iun. 2015, 13:51
Accident GROAZNIC în Timiş. 15 RĂNIŢI după ce un tren A LOVIT un TIR VIDEO

Ciocnirea a dus la deraierea unui vagon, la pasajul dintre Satchinez si Hodoni. Mai multe persoane au fost ranite: calatorii din tren si soferul TIR-ului, care transporta produse de patiserie congelate.

In urma impactului violent cu TIR-ul, unul dintre vagoanele automotorului a sarit pur si simplu de pe sine.  Soferul a ramas incarcerat in cabina TIR-ului, iar pompierii intervin pentru recuperarea lui dintre fiare. Un elicopter SMURD a sosit la locul accidentului.

Doua echipaje de descarcerare de la ISU Banat, SMURD, sapte ambulante si mai multi politisti au ajuns la locul accidentului.

”Un barbat de 35 ani, cetatean maghiar care conducea un autotren dinspre Hodoni spre Satchinez a traversat trecerea la nivel cu calea ferata simpla, fara bariere, prevazuta cu crucea Sfantului Andrei. A fost lovit de un automotor care se deplasa dinspre Sanandrei spre Hodoni. In urma accidentului 10 persoane au fost transportate la spital. Conducatorul TIR-ului, ranit grav, a fost transportat cu un elocopter SMURD la spital. Ceilalti 9 raniti sunt calatori. Trenul a deraiat si circulatia inca e blocata in zona”, a declarat pentru Ancuta Morariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis, pentru Opinia Timisoarei.