15 tramvaie, BLOCATE în trafic în Capitală din cauza unui şofer care şi-a parcat maşina pe linia de tramvai FOTO

Cel puţin 15 tramvaie de pe patru linii RATB au fost blocate în trafic, joi dimineaţă, din cauza unui şofer care şi-a parcat maşina pe linia de tramvai la intersecţia Ion Mihalache cu Dr. Felix. Vatmanii au chemat Poliţia.

22 sept. 2016, 08:25

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), tramvaiele care circulă pe liniile 24, 42, 45 şi 46 au fost BLOCATE joi dimineaţă, timp de mai bine de o oră, din cauza unui şofer care şi-a lăsat maşina chiar pe linia de tramvai la intersecţia străzilor Ion Mihalache cu Dr. Felix. 

Mii de călători au coborât din tramvaie şi au fost nevoiţi să ia alte mijloace de transport în comun pentru a ajunge la destinaţie.

Disconfortul a fost cu atât mai mare cu cât aceste linii de tramvai fac legătura cu cartiere aglomerate precum Iancului, Pantelimon şi Bucureştii noi„, a declarat pentru RomaniaTV.net purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu care a menţionat că Regia a anunţat Poliţia.

Conform acestuia, circulaţia tramvaielor s-a reluat în jurul orei 11.00, după aproape 65 de minute în care tramvaiele de pe cele patru linii au stat pe loc.