LOTERIA BONURILOR FISCALE: 172 de tranzacţii cu cardul VISA ar putea fi câştigătoare

Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 16 septembrie 172 de tranzacții cu o valoare cuprinsă între 274 și 274,99 lei fiecare și ar putea fi printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de un milion de lei.

19 oct. 2015, 11:26
LOTERIA BONURILOR FISCALE: 172 de tranzacţii cu cardul VISA ar putea fi câştigătoare

Pentru a-și revendica premiile, bonurile fiscale câștigătoare trebuie depuse în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere scrisă, se arată într-un comunicat al Visa Europe, potrivit AGERPRES.

Valoarea totală a premiilor de un milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câștigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei bonurilor fiscale.

La extragerea de duminică, 18 octombrie, au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 — 30 septembrie 2015, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora depășește 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câștigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Citeşte şi Patru români au câştigat 210.000 de lei, la Loteria bonurilor fiscale