2 februarie 2023. Se deschide portalul catre sine! Ai curajul sa intri in el?

Numarul 2 este despre echilibru si extreme. Cand intelegi extremele idealurilor, situatiilor, ideologiilor, incepi sa vezi o noua perspectiva si gasesti un punct de mijloc.

01 feb. 2023, 06:00
2 februarie 2023. Se deschide portalul catre sine! Ai curajul sa intri in el?

Joi este o zi speciala. Este a doua zi din a doua luna a anului. Data de 2 februarie 2023 sta sub magia vibratiei 2 si a vibratiei 7, dar si a vibratiei numarului maestru 11.

02.02 – Semnificatii numerologice
Numarul 2 este despre echilibru si extreme. Cand intelegi extremele idealurilor, situatiilor, ideologiilor, incepi sa vezi o noua perspectiva si gasesti un punct de mijloc. Aceasta energie a fost cu noi intr-un mod destul de virulent tot anul 2020.

Vibratia 2 este destre echilibru, armonie, despre relatii, despre interconectarae cu Universul. Dar, totodata, reprezinta un portal catre sine. Ai curaj sa-l deschizi?  Este momentul prielnic sa schimbi energiile vechi, dense, care nu iti mai servesc. Si sa te deschizi catre noi oportunitati, cu un alt potential si cu o frecventa vibrationala mai mare.

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Energia lunii februarie este aliniata strans cu dezvoltarea personala si cu patrunderea adanc in suflet pentru a gasi raspunsurile la intrebarile importante. Luna februarie este de bun augur pentru a te cunoaste pe tine insuti la nivel mai profund.

2 februarie 2023 – Ce poti face?

  • Renunta la telefonul mobil si iesi la plimbare
    Opreste televizorul si stai mai mult in natura
    Culca-te mai devreme, odihneste-ti mintea si corpul
    Asculta-ti mai mult intuitia
    Citeste, cerceteaza, invata
    Canalizeaza-ti energia si timpul spre lucruri in care crezi si nu catre lucruri pe care te simti obligat sa le faci.

02.02.2023– Vibratia numarului 11

In numerologie, numarul 11  este considerat un „Numar Maestru” si reprezinta cresterea, dezvoltarea, inspiratia si iluminarea spirituala. Deci, creeaza o mare oportunitate de a intra in contact cu sinele tau superior si de a-ti vizualiza mai clar obiectivele.

Horoscop 2023 cu Mariana Cojocaru: „Nu este un an pozitiv!”. Axa karmică, Luna Neagră şi Mercur retrograd pândesc zodiile în acest an

Deoarece 11 este numarul „noilor inceputuri”, se presupune ca de fiecare data cand vezi 11 pe un ceas sau oriunde altundeva, reprezinta o oportunitate de manifestare filozofica. Se crede ca universul creeaza un moment extrem de puternic in care intentiile tale se vor manifesta cu un grad de viteza si eficienta neexperimentat pana acum.

De asemenea, daca s-ar reduce la o singura cifra, 11 va deveni 2. Numarul 2 reprezinta energia pur feminina, sensibila. In fata ei simtim ca ne putem descurca mai usor cu intuitia, empatia, ca acordam mai multa atentie relatiei cu ceilalti. Numarul 2 este despre a intelege dualitatea si despre cum sa cooperezi cu diferentele dintre oameni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.