2 zile de vals la Bucureşti – „VALSURILE MELE” – TUDOR GHEORGHE si „CRACIUN VIENEZ” – Johann Strauss Ensemble la Sala Palatului

Decembrie fiind luna valsului ,vă propunem o incursiune în fascinanta sa lume! De la “Valsurile Mele” ale Maestrului Tudor Gheorghe din data de 21 decembrie, mergem a doua zi, la.valsul vienez a lui Johann Strauss ENSEMBLE, in 22 decembrie.

04 nov. 2022, 13:50
2 zile de vals la Bucureşti –  „VALSURILE MELE” – TUDOR GHEORGHE si „CRACIUN VIENEZ” – Johann Strauss Ensemble la Sala Palatului

PRIMA ZI DE VALS: La cererea publicului concertul „VALSURILE MELE”, va avea loc si in 21 decembrie 2022, tot la Sala Palatului, unde Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

“Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie românească, care este atât de variată, atât de bogată, încât nu ştiu cum s-o acopăr pe toată. Ea mă împinge în faţă. E ca un arc, e un resort care mă împinge: hai, tinere, mai avem de făcut asta şi asta, şi tot aşa! Poezia îşi permite să-mi spună tinere!”, a declarat artistul – Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cantate.

“Valsurile mele – acest titlu nu este deloc intamplator, deoarece toate melodiile imi apartin” TUDOR GHEORGHE.

Va supunem atentiei, site-urile autorizate sa vanda bilete pentru  ” VALSURILE MELE” de la Sala Palatului:   www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului ), www.iabilet.ro, www.blt.rowww.entertix.ro, www.salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului

Reguli de acces: – VALSURILE MELE –

–  ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

–  DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

–  vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,

–  după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,

–  accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.

– CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA si NU SE FAC EXCEPTII!

–   Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

–   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!

A DOUA ZI DE VALS:

Cu un repertoriu unic alcătuit din lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, valsuri sau arii de operă celebre, sunetul tipic austriac, virtuozitatea muzicienilor și momentele fine de umor reprezintă garanția unui spectacol de neuitat. „CRĂCIUN VIENEZ”, cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, va fi susținut de faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble condusă de charismaticul dirijor Russel McGregor, și va avea loc pe 22 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, de la ora 20:00.

În acompaniamentul sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Reguli de acces: – CRACIUN VIENEZ –

–   DUPĂ ORA 20:15 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

–  Vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,

–  După începerea spectacolului ACCESUL ESTE PERMIS DOAR IN PRIMELE 2 PAUZE DINTRE CANTECE iar locurile își pierd valabilitatea,

–  Copiii cu varsta mai mare de 7 ani plătesc bilet întreg.

–  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA si NU SE FAC EXCEPTII !!!

–  Vă informăm să nu cumpărați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Pe acest site biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cei ce achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori(salapalatului.ro, ticketnet.ro, bilet.ro sau iabilet.ro)isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

–   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, riscați sa nu puteți avea acces in sala de spectacol.

–   Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!