20.000 de euro pentru a face „armata”

Moda reality-show-urilor e în floare, iar postul Antena 1 pregăteşte o nouă provocare. 12 vedete vor face instrucţie ca la carte, iar onorariile pentru chinurile suportate, timp de două luni, în cazarmă sunt tentante, ajungând chiar şi la 20.000 de euro de vedetă.

17 iul. 2015, 07:31
20.000 de euro pentru a face „armata”

Click! a aflat că producătorul showului, care va fi difuzat din toamnă,  este nimeni alta decât Mona Segall, cu o vastă experienţă în emisiuni concurs precum „Dansez pentru tine” şi „Vocea României”. Negocierile cu vedetele sunt în toi, iar concurenţii marca VIP pun în balanţă efortul pe care trebuie să-l depună şi onorariul tentant, în valoare de aproximativ 20.000 de euro. Printre cei care se află în negocieri se numără Bianca Rus, Andreea Tonciu, CRBL, Jean de la Craiova şi Giani Kiriţă. Chiar şi solista Ramona Bădescu, stabilită de peste 20 de ani la Roma, a primit propunerea de a face parte din acest reality-show, însă a declinat oferta.

“S-a văzut în alte show-uri că pot face efort fizic  (n.r.- emisiunea ”Ferma vedetelor” din Italia)  şi pot să vă spun că aş fi în stare sa fac genuflexiuni şi antrenamente cot la cot cu bărbaţii. Însă am treabă în Italia, am contracte de onorat şi de făcut un film anul acesta. Nu mă intereseză să mă înrolez în noul show de la Antena 1”, ne-a spus actriţa, prezentă joi seara la un restaurant de pe Calea Floreasca, unde şi-a demonstrat măiestria la cratiţă.


loading...
Partenerii noștri