21 de trăsături ale unui suflet trezit

Poţi spune că este din cauza unei schimbări la nivel mondial în conştiinţa, un destin la care am ajuns din cauza evoluţiei spirituale sau rezultatul vremurilor ciudate, dar mulţi oameni din întreaga lume trec prin schimbări personale intense şi simt o expansiune a conştiinţei.

02 feb. 2016, 20:48
21 de trăsături ale unui suflet trezit

Schimbarile personale de aceasta magnitudine pot fi dificil de recunoscut si inteles, dar aici sunt 21 de trasaturi care ar putea sugera ca treceti printr-o mare schimbare personala.

A fi in locuri publice este uneori coplesitor. Din moment ce zidurile dintre sine si ceilalti se dizolva, noi nu am invatat cu adevarat sa facem distinctia intre propria noastra energie si a altcuiva. In cazul in care starea de spirit generala a multimii este precum cea de turma sau negativa, noi putem simti acest lucru acut si poate parea ca o retragere in propriul nostru spatiu privat. Cand ne-am reincarcat bateriile prin meditatie, petrecerea timpului in natura, departe de alte persoane, sau pur si simplu stand in contemplare linistita, noi suntem pregatiti sa fim din nou cu masele. In relatiile personale, de multe ori simtim emotiile unei alte persoane ca fiind ale noastre. Este important sa avem acest mare sentiment de empatie, dar trebuie sa invatam sa permitem permitem emotiile altei persoane in timp ce le observam si ne pastram propria empatie, dar realizand ca nu toate emotiile ne apartin. Influenta sociala ne poate diminua propria intelepciune innascuta.

Stim lucruri fara a le expune in mod intelectual. Adesea numita constiinta intuitiva, avem momente si perspective de tip „a-ha” care pot explica unele din cele mai complexe teorii sau fenomene din lume. Unele dintre cele mai stralucite minti ale timpului nostru doar „stiu”. Adeptii si inteleptii, de multe ori au avut download de informatii din stari inalte de constiinta, dupa meditatie sau fiind in prezenta unei persoane mai constiente; acest lucru se intampla pentru mai multe persoane cu o frecventa mai mare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.