250 de kilograme de resturi animale, descoperite pe un câmp din Satu Mare

Publicat: Marţi, 11 Februarie 2014 15:19 // Actualizat: Marţi, 11 Februarie 2014 15:19 // Sursa: romaniatv.net

Aproximativ 250 de kg de resturi provenite de la mai multe animale au fost descoperite la marginea municipiului Satu Mare, Poliţia şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare demarând o anchetă.

"Am fost sesizaţi că pe drumul Lazuri - Dorolţ, pe teritoriul extravilan al municipiului Satu Mare, ar exista cadavre de animale de vulpi şi bovine, am găsit piei, o carcasă provenită de la un mistreţ. Au fost cam 200 - 250 kg pe piese. Am luat măsura de a fi ridicate aceste cadavre, le-am pus în saci, le-am sigilat, depozitat într-un loc sigur, urmând ca azi să fie ridicate pentru a fi incinerate", a declarat viceprimarul Radu Roca, potrivit Agerpres.

Directorul DSVSA Satu Mare, Nicolae Domuţa, a precizat că, în data 13 ianuarie, în aceeaşi zonă, au mai fost descoperite şase cadavre de viţei, şase de vulpe, un cap de căprioară, una de bovină şi un cadavru de porc. În total s-au ridicat în jur de 500 de kg, dar persoana responsabilă pentru depozitarea acestora în locul respectiv nu a fost încă identificat deoarece animalele nu erau crotaliate.

Potrivit acestora, este în desfăşurare şi o anchetă a Poliţiei, neputând fi furnizate prea multe informaţii.

Citeşte şi: DESCOPERIRE MACABRĂ. O femeie dispărută de o lună, găsită TRANŞATĂ lângă o cale ferată

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cadavru animal cadavru porc resturi animale resturi animale câmp Satu Mare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 feb 20:06
Răspunde | Votează email 0 email
Sei Ionela
Vrei sa cresti in inaltime? Acum poti sa cresti 5-10 centimetri in numai 7 saptamani. Afla cum pe http://www.inaltimeperfecta.com
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H