3 analize medicale pe care orice femeie trebuie să le facă. Sunt recomandate de Dr. Oz

Este crucial să afli condiţia organismului tău pentru a preveni bolile de inimă, diabetul şi cancerul, cei mai mari ucigaşi din lume.

08 feb. 2023, 11:46
3 analize medicale pe care orice femeie trebuie să le facă. Sunt recomandate de Dr. Oz

3 analize medicale simple îţi pot salva viaţa. Dr. Oz dezvăluie care sunt aceste 3 analize medicale şi de ce trebuie ca orice femeie să le facă. După cum nu poţi conduce o maşină timp de 5, 10 sau 20 de ani fără s-o verifici periodic, acelaşi principiu trebuie să aplici şi propriului organism: la o anumită perioadă de timp trebuie să faci anumite analize medicale.

Trebuie sa bei zilnic acest ceai daca ai peste 40 de ani. Are efecte miraculoase rapide

Este crucial să afli condiţia organismului tău pentru a preveni bolile de inimă, diabetul şi cancerul, cei mai mari ucigaşi din lume. Dr. Oz îţi dezvăluie care sunt analizele medicale care îţi pot salva viaţa. Astăzi, mai mult decât oricând stă în puterea ta să detectezi şi să lupţi împotriva bolilor, să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea şi, poate, să-ţi salvezi viaţa.

Analize medicale # 1: O înţelegere a greutăţii şi o evaluare a grăsimii
O înţelegere a greutăţi şi o evaluare a grăsimi înseamnă mai mult decât numărarea kilogramelor pe o scală. În timpul acestui test se măsoară greutatea corpului, indicele de masă musculară, grăsimea corpului procentual, vârsta organismului, metabolismul în repaos şi grăsimea de pe organele interne.

Băuturi pe care e bine să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Afectează elasticitatea pielii și creează probleme pe termen lung

Analize medicale # 2: Tensiunea arterială
Bolile de inimă sunt principalul ucigaş al femeilor, însă când este vorba despre tensiunea arterială, un contributor major al bolilor de inimă, mulţi oameni nu ştiu ce pericol îi paşte întrucât n-au fost niciodată la control. Arterele sănătoase sunt vitale pentru circulaţia sângelui la inimă şi în tot corpul. O tensiune puţin mai ridicată decât media normală pune presiune pe artere şi poate duce la afectarea vaselor de sânge. O tensiunea arterială ridicată este asociată cu probleme medicale grave precum accidentul cerebral, blocajul renal şi diabetul de tip 2. Tensiunea arterială ideală este în jurul valorii de 15/7; iar tot ce depăşeşte 14/9 este considerată hipertensiune.

Există mai multe soluţii pentru scăderea tensiunii arteriale: unele medicale altele naturiste. Cele medicale trebuie recomandate de către un specialist. Dintre cele naturiste menţionăm usturoiul – un singur căţel zilnic poate face minuni când este vorba despre tensiunea arterială.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.