3 locuri în care poţi merge cu cortul în vara lui 2016

Vrei să scapi de caniculă? O escapadă la munte, cu cortul, în mijlocul naturii, te va ajuta să te răcoreşti după această săptămână caniculară - Iată 3 destinaţii ideale pentru iubitorii de cort!

25 iun. 2016, 09:46
3 locuri în care poţi merge cu cortul în vara lui 2016

La o distanţă de 119 kilometri de Capitală, te aşteaptă Valea Doftanei. Ei bine, malul lacului Paltinu de pe raza comunei Valea Doftanei îţi oferă cadrul perfect pentru campare. Pajiştea întinsă pe marginea apei, precum şi copacii care o delimitează îţi asigură un sejur reuşit. Dacă îţi surâde ideea, îţi recomand să nu mai stai pe gânduri şi să faci deja bagajele pentru că dacă vei ajunge mai devreme ai şanse mai mari să găseşti un loc de campare bun, aproape de apă, dar şi la umbra copacilor.

Tarif campare: 0 lei

Dacă nu ţii neapărat să te afli în pustietate, ba preferi chiar confortul oferit de un loc amenajat corespunzător, campingul din cadrul Complexului Laguna Albastră de la marginea oraşului Făgăraş îţi va oferi tot ce îţi trebuie pentru un sejur de nota 10. Locurile de campare sunt dotate cu grupuri sanitare, cu stîlpi de electricitate, cu foişoare de picnic, dar şi cu zone special amenajate pentru grătar. Lângă caping există şi locuri de joacă pentru familiile cu copii.

Citeşte mai mult pe feminis.ro