3 motive să treci de la gardul clasic la un gard jaluzea

Cererea în acest sens este destul de mare, beneficiile în timp aferente acestui tip de gard fiind demne de apreciat.

28 apr. 2021, 12:51
3 motive să treci de la gardul clasic la un gard jaluzea

Te gândești de ceva timp să vorbești cu un expert în gard metalic tip jaluzea? Astăzi îți oferim 3 motive să treci de la gardul clasic la un gard jaluzea – cel pentru care tot mai mulți români au început să opteze. Cererea în acest sens este destul de mare, beneficiile în timp aferente acestui tip de gard fiind demne de apreciat.

Astfel, pentru a nu lungi foarte mult povestea, dorim să trecem la subiect. În rândurile care urmează vei face cunoștință cu trei dintre cele mai plauzibile și mai evidente motive pentru care, într-adevăr, în viitor ar trebui să te gândești să optezi pentru un gard metalic tip jaluzea.

Posibilitatea de a alege lame mai subțiri sau mai groase

Dacă de multe ori, gardurile clasice sunt frumoase doar dacă sunt mici și delicate, gardul de tip jaluzea arată bine oricum. Ai, totuși, posibilitatea de a alege lame mai subțiri sau mai groase pentru viitorul tău gard. Asta fără să-ți fie teamă că dacă alegi lame subțiri, acesta nu va arăta bine. Fără teama că lamele groase vor fi prea voluminoase.

În cazul în care vorbim despre gardul de tip jaluzea, vorbim și despre experți care se ocupă doar de asta. Facem referire la o echipă care este dedicată acestei activități. Tocmai de aceea, împreună cu un expert în gard jaluzea, vei stabili ce este mai bine pentru tine.

De cele mai multe ori, gusturile diferă. În materie de gard metalic tip jaluzea, se pare, lamele cele mai apreciat sunt fie cele subțiri, de 8.5 cm, fie cele mai groase, de 12.5 cm.

Tu pe care dintre aceste două variante ai miza? Crezi că s-ar potrivi mai bine pentru gardul mult visat lamele subțiri sau lamele mai late? Decide împreună cu un expert ce se potrivește cel mai bine cu ceea ce-ți dorești, de fapt!

Gard metalic tip jaluzea extrem de rezistent în timp

Cei care deja au un gard metalic tip jaluzea spun despre acesta că este extrem de rezistent în timp. Există în acest sens persoane care au optat pentru un gard jaluzea cu 10, chiar 20 de ani în urmă și încă se bucură de garduri impecabile.

În comparație cu gardurile clasice, este adevărat, gardurile de tip jaluzea diferă prin rezistența și grosimea pe care o au. Un expert te va îndruma întotdeauna înspre gardurile cu o grosime de 1.5 mm, sudate pe ramă, perfecte pentru a face dovada rezistenței în timp!

Ploile, lapovița, ninsoare și soarele nu sunt factori destul de puternici pentru a deteriora calitatea gardurilor de tip jaluzea. De asta te vei convinge în timp. Iar tot cu trecerea timpului, vei realiza cât de norocos ai fost că ai avut posibilitatea de a face un gard metalic tip jaluzea alături de experți, la un preț relativ mic.

Nu vrem să te sperii, însă în timp, se preconizează că valoarea acestora va crește. Astfel, serviciile vor fi taxate diferit, deoarece tot mai multe persoane își vor dori să aibă un gard jaluzea.

Se poate alege dintr-o gamă variată de culori

Gardul clasic a fost și va fi prezentabil atâta timp cât este negru sau maro. Atunci când, însă, aducem în discuție un gard metalic tip jaluzea, este bine să știi că se poate alege dintr-o gamă variată de culori. Dacă gri, maro și negru erau reprezentative cândva, acum te poți debarasa de acestea.

Alege pentru acel gard metalic tip jaluzea pe care-l vrei de atât de mult timp, culoarea care se potrivește cel mai bine cu nuanța casei tale sau a spațiului în care îți desfășori activitatea! Ți se oferă această posibilitate!