3 zodii care tânjesc în secret după o conexiune romantică

Capricornii tind să se concentreze pe eforturi logice și practice și, din această cauză, luptă adesea cu dorința de a găsi dragostea.

11 dec. 2022, 16:09
3 zodii care tânjesc în secret după o conexiune romantică

În timp ce unele zodii sunt, foarte evident, niste suflete romantice, altele se pot descrie într-o lumină puțin mai pala emoțional. Astrologia există de mii de ani, oferind o perspectivă asupra personalității noastre în funcție de locul în care s-au aliniat stelele când ne-am născut.

Cu toate acestea, chiar și unii dintre cei mai păziți indivizi au un secret, și anume că și ei tânjesc în secret la conexiuni romantice. Mai jos, am enumerat trei zodii care ar putea încerca să o facă cool, când, în realitate, nu le-ar plăcea nimic mai mult decât o conexiune reală, romantică. Poate că nu o spun niciodată cu voce tare, dar tânjesc în secret la romantism.

1. Săgetător
Ca semn de Foc, Săgetătorul nu este în mod deschis romantic. De obicei, le place să se comporte ca și cum nu ar avea nevoie de nimeni. Cu toate acestea, în interior, ei tind să viseze despre găsirea sufletului lor pereche sau pe cineva care îi înțelege cu adevărat. În cea mai mare parte, ei păstrează această latură a lor îngropată, păstrând lucrurile uşoare. Dar, dacă ajungi să-i cunoaști suficient de bine, este posibil să vezi acea parte a lor.

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad

2. Capricorn
Capricornii tind să se concentreze pe eforturi logice și practice și, din această cauză, luptă adesea cu dorința de a găsi dragostea. Dar, doar pentru că este ultima lor prioritate, nu înseamnă că nu își doresc o conexiune romantică. Dimpotrivă, Capricornii sunt foarte romantici, dar numai cu persoana potrivită.

3. Berbec
Berbecii sunt foarte motivați și, adesea, foarte încăpățânați. Berbecii tinde să fie parteneri foarte pasionați, dar nu doar tânjesc pasiune, ci și dragoste. Desigur, ei tind să păstreze această latură a lor secreta, batându-și joc de oamenii care sunt romantici. Dar, în adâncul sufletului, își doresc și ei asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde