3 ZODII chinezeşti care vor avea NOROC în dragoste până la finalul săptămânii

În ceea ce privește norocul în dragoste, pentru unii  rețelele de socializare sunt o modalitate excelentă de a da lovitura. Tu alegi cu ce grupuri să interacționezi și pe care vrei să le eviți.

17 mai 2023, 12:33
3 ZODII chinezeşti care vor avea NOROC în dragoste până la finalul săptămânii

Trei zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în perioada 15 – 21 mai 2023, dar înainte de a ajunge la ele, iată mesajul săptămânii pentru toată lumea. Pentru a fi generos și amabil nu e nevoie de mult. A împărți pâinea cu altul este o modalitate excelentă de a dărui. Uneori, mâncarea este cea mai bună cale către inima cuiva. Aceste zicale pot suna învechit, dar cele mai mari adevăruri sunt adesea cele mai simple lucruri.

În ceea ce privește norocul în dragoste, pentru unele zodii rețelele de socializare sunt o modalitate excelentă de a da lovitura. Tu alegi cu ce grupuri să interacționezi și pe care vrei să le eviți. Acum să ne concentrăm asupra celor trei zodii care sunt cele mai norocoase în dragoste până la finalul săptămânii 15 – 21 mai 2023.

Cal
(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Iată cum stau lucrurile! Dacă refuzi să ieși din zona ta de confort, norocul în dragoste nu se va concretiza niciodată. Acest mesaj este pentru cei singuri și cei aflați într-o relație care vor să se despartă. La fel este și în basme. Protagoniștii se lansează într-o aventură care îi pune direct în confruntare cu răufăcătorul. Apoi, după câteva mișcări pline de curaj dau nas în nas cu sufletul pereche. Povestea nu se termină aici, însă. Calea spre a fi „fericiți până la adânci bătrâneți” este ea dificilă.

Horoscop iunie 2023. Zodiile cu noroc nebun, întorc banii cu lopata şi atrag norocul ca un magnet

Trebuia să auzi asta astăzi. Nu-ți irosi norocul. Ai încredere în tine și în capacitatea ta de a detecta semnalele de alarmă (băieții răi și pierde-vară) și ieși din zona ta de confort. Nu ai idee ce pregătește universul pentru tine.

Aceia dintre voi care vor avea un copil în curând, felicitări! Nu știi asta, dar norocul tău în finanțe va fi mult sporit atunci când îți vei aduce copilul acasă.

Cocoș
(1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Pentru unii dintre voi, cel mai norocos lucru pe care îl puteți face în această săptămână este să tăiați legăturile cu persoana toxică care vă hărțuiește. Acesta poate fi literalmente un fost care refuză să plece. Există multe modalități de a te asigura că nu are de ales decât să se conformeze.Alții dintre voi sunteți pe punctul de a lua o decizie proastă în dragoste. Așteptările în această relație nu sunt aliniate cu realitatea. Ești pe punctul de a sabota ceva bun din cauza lăcomiei sau a nemulțumirii cronice. Chestia este că norocul nu arată și nu se simte întotdeauna bine. Uneori vine la tine sub formă de cunoștințe care necesită o mare tenacitate pentru a le executa. Dar în cele din urmă îți schimbă viața în bine. Este totuși noroc pentru că nu toată lumea are acces la aceste cunoștințe.

Previziuni rune. Ce zodie are protecţia runei ALGIZ în ultima săptămână din mai. Runa DAGAZ a activat karma

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.