3 zodii cuprinse de agitația primăverii din aprilie până în mai. Ce-i face să „fiarbă”

Febra de primăvară vine rapid și este minunat să pui acea dispoziție în folosință. Asigură-te doar că îți îndrepți energia către conexiunile potrivite și urmează-ți inima.

10 apr. 2024, 07:34
3 zodii cuprinse de agitația primăverii din aprilie până în mai. Ce-i face să „fiarbă”

După lunile lungi și reci de iarnă, nu e de mirare că toți tânjim după o schimbare în aprilie. Suntem nerăbdători pentru zile mai lungi, pline de soare, căldură și energie revigorată după „hibernarea” din iarnă. Agitația pe care o simțim zi de zi în această perioadă, numită și „febra primăverii” este cauzată și de aliniamentele planetare din aprilie. Iar aceste semne zodiacale o resimt intens pe măsură ce traversămluna aprilie și ne îndretăm spre mai.

Berbec
Berbecul atrage multă atenție în acest lună: Soarele este în Berbec până pe 19 aprilie, Mercur este retrograd în Berbec pe tot parcursul lunii aprilie, Venus în Berbec de la 5 aprilie până pe 29 aprilie și Marte în Berbec începând cu 30 aprilie.

Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ are de luat decizii importante
Cu atât de mult din lumina astrologică concentrată asupra Berbecului, există o mare dorință de schimbare, vindecare, creștere și renaștere. Cu toate acestea, Berbecul ar trebui să fie atent să nu-și asume mai mult decât poate duce. În timp ce febra de primăvară te afectează intens, Berbecule, asigură-te că recunoști că schimbarea nu se poate produce întotdeauna peste noapte. În loc să te arunci cu capul înainte, ia-ți timp să te scufunzi, să reflectezi și să faci ajustări intenționate în consecință. Totul se va întâmpla în timpul potrivit.

Scorpion
Nu se poate nega că te-ai simțit blocat de ceva vreme, dragă Scorpion. Cu toate acestea, eclipsa solară de pe 8 aprilie te va ajuta să descoperi o motivație nouă pentru a-ți pune lucrurile în ordine (și nu numai, să întâlnești oameni noi). Cu această inspirație nou găsită, poate fi ușor să te lași prins în rearanjarea completă a vieții tale. Asigură-te să iei lucrurile încet și să evaluezi cu adevărat cum te simți în legătură cu toate acestea. Nu are rost să schimbi lucruri care nu trebuie schimbate.

Trei zodii care vor câștiga în aprilie 2024 la LOTO. Numerele norocoase care vor acționa ca un talisman
Această energie revigorată se va aplica și în viața ta amoroasă și în scenă socială. Ai fost într-o groapă în această iarnă. Dar cu primăvara în desfășurare, dorința ta de a socializa este mai mare ca niciodată și chimia cu alții este puternic radiată. Febra de primăvară vine rapid și este minunat să pui acea dispoziție în folosință. Asigură-te doar că îți îndrepți energia către conexiunile potrivite și urmează-ți inima.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.