Horoscop special. 3 zodii dau lovitura, 4 vor avea de suferit

Perioada care urmează se anunță a fi una destul de tumultoasă pentru 4 zodii și foarte bună pentru alte 3. Așadar, haideți să vedem cine va râde și cine va plânge.

06 apr. 2020, 10:45
Horoscop special. 3 zodii dau lovitura, 4 vor avea de suferit

Leu

Din cauza stresului care este pe umerii lor, nativii leu vor avea de suferit mult și bine de aici înainte. Orele de somn pierdute și nivelul de stres la care au fost supuși vor începe să își spună cuvântul, iar sănătatea lor va începe să le dea semne că ceva nu este bine.

Vor avea de suferit destul de mult din această cauză, deoarece, din cauza stărilor prin care vor trece, nu vor putea să se concentreze așa cum trebuie, iar sarcinile de la locul de muncă nu vor fi îndeplinite așa cum trebuie.

Capricorn

O ceartă în cuplu riscă să strice tot ceea ce ei și partenerul au construit până acum. Orgoliile nu le vor da pace și, din cauza nervilor cu care se vor confrunta, le va fi aproape imposibil să se stăpânească. Nici partenerul lor de viață nu se va lăsa mai prejos și va spune și el tot ceea ce îl deranjează. Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro