3 ZODII rezolvă PROBLEME dificile până la sfârşitul lui ianuarie 2024 

În timp ce nimeni în mintea lui normală nu vrea să afle că semnul său zodiacal va trece prin momente grele chiar la începutul anului, ne putem consola știind că momentele dificile ne fac mai puternici.

23 ian. 2024, 23:39
3 ZODII rezolvă PROBLEME dificile până la sfârşitul lui ianuarie 2024 

Zodii norocoase: În ianuarie 2024, tot ceea ce experimentăm va fi în beneficiul nostru. Este adevărat, și deși sună ca cel mai enervant dintre toate clișeele, știm cu toții că suntem forjați în focul experienței și că totul ne servește pentru a deveni oameni mai buni.

Trei zodii vor descoperi că a prospera este mai dificil decât se așteptau în ianuarie 2024, și asta se datorează în principal faptului că avem multe tranzite aici care încurajează lucruri precum… despărțiri, limite sau pur și simplu începerea unor dispute.

Acesta este sezonul în care ne dăm seama ce vrem să facem cu viața noastră și asta poate cauza anxietate pentru aceste trei semne ale zodiacului. Dar aceste trei semne ale zodiacului își vor rezolva problemele până la sfârșitul lui ianuarie 2024:

Zodii norocoase: Leu
Devii mai răbdător

Știi că totul se va rezolva foarte bine, dar simți și că răbdarea ta s-ar putea să nu reziste destul de mult până când partea „bine” va începe să se manifeste. Și pentru că nu ne uităm doar la o zi, s-ar putea să descoperi că unele zile din ianuarie 2024 vor dura prea mult. Tu, prin natura ta, ești nesăbuit și, chiar dacă nu simți că ceri prea mult, s-ar putea să ai o zi sau două când cedezi și te comporți – mult spre șocul și dezamăgirea oamenilor din viața ta care te iubesc.

Horoscopul norocului 2024, cu Urania. Zodia care atrage toate bunătăţile în coşul ei în acest an
Există o mulțime de energie Venus excelentă care susține viața ta amoroasă în 2024. Cu toate acestea, unele dintre aceste „sprijinuri” vin sub forma unui tratament dur. Partenerul tău romantic ar putea să-ți arate ceva care să-ți dovedească că te iubește, dar nu neapărat cum ai vrea tu să arate acea iubire. Altfel spus, partenerul tău știe că sunt necesare anumite schimbări și le pune în aplicare… ceea ce te-ar putea deranja.

Există și energie Mercur în această perioadă. Mercur a revenit direct încă din prima zi a anului, ceea ce te va face să te simți foarte liber să-ți exprimi părerile. Asta înseamnă inclusive nemulțumirea față de lucrurile pentru care alții cred că ar trebui să fii recunoscător. Energiile perioadei te pun la locul tău și vrei doar să fii tu, sălbaticul și lenesul Leu. S-ar putea să trebuiască să muncești, totuși. Vestea bună este că vei reuși, și îți vei rezolva problemele de viață până la sfârșitul lunii.

 

Zodii norocoase: Fecioară
Înveți să abordezi schimbarea

Deși știi în inima ta că aceasta va fi cu siguranță o perioadă minunată și că vei atinge obiectivele și vei vedea succesul, ești și definiția cuvântului „nesăbuit”. Așa că atunci când lucrurile nu încep imediat, te vei asigura că toată lumea știe și experimentează dezamăgirea ta. Nu ești genul care să se abțină, și acum că Mercur nu mai este retrograd, vei citi tuturor legea marțială, indiferent dacă merită să o audă sau nu.

Horoscop Pavel şi Tamara Globa 2024. Ce zodii se vor îmbogăţi în curând, cine îşi pierde jobul, cine simte fluturi în stomac. O singură zodie primeşte „sărutul lui Dumnezeu”
Există o energie Marte foarte stimulantă, iar tu vei experimenta, de asemenea, forța rebelă a Lilih în 2024. Acest lucru îți va adăuga și mai multă abilitate de a-i corecta pe oameni și de a-i ofensa așa cum știi tu. Ai în minte că toată lumea „știe că te distrezi”, dar asta nu a fost niciodată cu adevărat adevărat, nu-i așa, dragă Fecioară? Nu intenționezi să glumești cu intenția de a lovi, și nimeni nu râde pentru că, ghici ce? Nu ești amuzant, și nu vei fi amuzant.

Pentru cineva care chiar are atât de multe de oferit, s-ar putea să uiți că tu ești cel care te-a pus în locul în care ești, și asta se aplică și atunci când te simți rău. Așa că îți vei reveni și vei aprecia că 2024 ar putea fi la fel de frumos pe cât îți dorești. Știi că totul este despre potențial, așa că permite-ți să te vindeci și să fii iubibil. Lasă-ți iubirea să se vadă. Nu te ascunde în spatele acelei încruntături de dezaprobare prea mult timp. Toată te lumea iubește când zâmbești!

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro