300 de participanţi la Festivalul UNTOLD au avut nevoie de îngrijiri medicale la punctele de prim ajutor

Zece participanţi la Festivalul de muzică electronică Untold de la Cluj au ajuns la urgenţă, iar peste 300 au primit îngrijiri la punctele de prim ajutor amplasate în camping, în cea de-a doua zi de desfăşurare a evenimentului. De asemenea, poliţiştii au amendat comercianţi de porumb fiert din zonă care nu aveau autorizaţie, dar şi persoanele care au încercat să intre la festival fără bilet, informează News.ro. 

06 aug. 2016, 12:11
300 de participanţi la Festivalul UNTOLD au avut nevoie de îngrijiri medicale la punctele de prim ajutor

În prima zi de festival, zeci de mii de oameni au petrecut până în zori pe muzica celor de Faithless, Tiesto sau Dimitri Vegas. 

Prima zi a festivalului Untold l-a adus pe scena cel mai renumit DJ din toate timpurile: olandezul Tiesto. Iar atmosfera a fost impresionanta chiar si pentru el un veteran al concertelor de muzica electronica.

DJ Tiesto, unul dintre cei mai asteptati artisti anul acesta la Untold, a facut un show impresionat, de care s-au bucurat peste 60.000 de persoane. Apoi, vineri dimineata, dupa showul senzational facut, DJ-ul a scris un mesaj pe Twitter, in care a laudat Romania si a declarat cat de bine se simte la noi in tara.


loading...