3000 de alegători din sectorul 3 al Capitalei figurează la aceeaşi adresă. Niciunul dintre ei nu s-a prezentat însă la vot

Situaţie uluitoare, scoasă la iveală în ziua alegerilor. Într-un apartament din sectorul trei figurează în acte nici mai mult nici mai putin de 3000 de locatari! Toţi sunt cetăţeni străini care au fost luaţi în spaţiu de o familie care a mirosit afacerea. Pentru ei s-au organizat două secţii de votare, dar alegătorii au lipsit cu desăvârşire. 

11 dec. 2016, 16:14
3000 de alegători din sectorul 3 al Capitalei figurează la aceeaşi adresă. Niciunul dintre ei nu s-a prezentat însă la vot

Două secţii de votare au fost dedicate în Capitală pentru trei mii de alegători care figurează la aceeaşi adresă, strada Căuzaşi nr 38. 

Oamenii au fost aşteptaţi însă în zadar să îşi aleagă parlamentarii. Explicaţia e simplă: domiciliul lor e doar teoretic în acel apartament din sectorul trei, niciunul nu locuieşte de fapt acolo. Câţiva dintre ei s-au prezentat totuşi la urne, însă în Republica Moldova, acolo unde au, de fapt, domiciliul stabil.

Totul a fost posibil printr-o ignoranţă a autorităţilor, care au organizat şi la alegerile din vară tot două secţii de votare pentru cele 3000 de persoane care locuiesc fictiv la adresa de pe strada Căuzaşi.