4.450 de condamnați definitiv la închisoare cu executare fug de pedeapsă. Poliţia i-a dat în urmărire

4.450 de condamnați definitiv la închisoare cu executare se află în libertate, fiind dați în urmărire națională sau internațională, potrivit datelor comunicate de Ministerului de Interne la solicitarea deputatului PMP Robert Turcescu.  

11 sept. 2019, 08:37
4.450 de condamnați definitiv la închisoare cu executare fug de pedeapsă. Poliţia i-a dat în urmărire

„Cititi si va cruciti, document oficial, raspuns la o interpelare a subsemnatului adresata MAI: sint 4450 de persoane CONDAMNATE care se SUSTRAG executarii pedepsei cu inchisoarea! Dintre acestea, 350 de persoane sint urmarite la nivel national, iar 4100 la nivel international.

Aici sint retelele de trafic de carne vie, de droguri si multe altele. Aici e dovada putreziciunii din statul roman! Sint 1363 de infractori aflați în libertate care au fost condamnați pentru crime, violuri, vătămări corporale grave, tîlhării, maltratare de minori, trafic de carne vie, sechestrări de persoane.

PS: ca sa aveti un ordin de marime, la penitenciarul Jilava sint incarcerati in jur de 1350 de detinuti. Daca ar fi dusi in arest si cei 4450 de condamnati care se sustrag executarii pedepsei, ar mai fi nevoie de cel putin trei penitenciare precum Jilava!”, a scris deputatulRobert Turcescu, care a publicat raportul MAI.