4 evenimente astrale MAJORE care te influenteaza DACA ai 30 sau 40 de ani!

Pluto, planeta renasterii, regenerarii, puterii, mortii si transformarii, dureaza 248 de ani pentru a finaliza un ciclu complet in jurul Soarelui.

19 apr. 2022, 23:27
4 evenimente astrale MAJORE care te influenteaza DACA ai 30 sau 40 de ani!

Evenimente astrale MAJORE. In fiecare luna, Lunile noi si Lunile pline ne prezinta inceputuri si sfarsituri. De asemenea, de trei pana la patru ori pe an, Mercur retrograd cere ca toti sa ne intoarcem la plansa de desen pentru a reflecta, revizui si reimagina o anumita zona a vietii. Acestea sunt exemple de tranzite pe care le simtim cu totii colectiv in acelasi timp. Dar, in timp ce toata aceasta drama astrologica este in curs, la fel sunt si tranzitele personale – momente in care plasarea actuala a unei planete interactioneaza direct cu o planeta din harta ta natala.

In mod frecvent, vei experimenta efectele planetelor personale – soarele, Luna, Mercur, Venus si Marte – care se deplaseaza si interactioneaza cu punctele cheie ale hartii tale. Dar pentru ca planetele exterioare, „transpersonale” – Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluto – se misca atat de incet, in general fiind nevoie de mai mult de un deceniu pentru a atinge puncte semnificative, ele declanseaza tranzite personale legate de o anumită varsta.

Horoscop Paşte 2022. Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători
Unul dintre cele mai des discutate tranzite personale de acest fel, este intoarcerea lui Saturn, care are loc atunci cand Saturn revine la semnul si gradele exacte in care era cand te-ai nascut.
Deoarece Saturn are nevoie de aproximativ 30 de ani pentru a se deplasa in jurul intregii harti natale, vei experimenta revenirea lui Saturn in jurul vsrstei de 29, 58 si 89 de ani. Acest tranzit este cunoscut pentru cresterea volumului acelui sentiment de care ai nevoie pentru a indeplini anumite obiective prescrise de societate ale maturitatii (o cariera, casatorie sau o relatie pe termen lung, a avea copii, a cumpara o casa). Este, de asemenea, o oportunitate de a pune bazele practice care iti vor fi de folos pentru tot restul vietii.

Dar este departe de singurul tranzit major care iti zguduie perspectiva. La sfarsitul anilor 30 si inceputul anilor 40, o serie de patru evenimente astrologice – tranzitele varstei mijlocii – au lovit, potential rasturnandu-ti lumea cu susul in jos intr-un efort de a promova cresterea si schimbarea.

Iata ce trebuie sa stii despre fiecare.
Cuadratura lui Pluto
Pluto, planeta renasterii, regenerarii, puterii, mortii si transformarii, dureaza 248 de ani pentru a finaliza un ciclu complet in jurul Soarelui. Deci, in timp ce tarile se confrunta cu o revenire a lui Pluto (cum ar fi SUA, care se afla in prezent in mijlocul uneia), oamenii nu o fac. Cu toate acestea, experimentam un tranzit la mijlocul varstei care provine din tranzitarea Pluto – adica unde este Pluto in prezent din punct de vedere astrologic – cuadratura sau formarea unui unghi de 90 de grade cu – Pluto in harta ta natala. Acest lucru se intampla in general in jurul varstelor de 37-43 de ani.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Care este ziua norocoasă pentru fiecare zodie
Cuadratura este cel mai tensionat, desi activator, unghi din astrologie, iar Pluto se refera la partea intunecata a vietii, la scheletele din dulapul nostru, precum si la modul in care daruim si ne revendicam puterea. In timpul cuadratului Pluto, vei fi indemnat sa reflectezi asupra problemelor de control si sa reexaminezi temerile si „povestile” care te retin. Este un moment in care s-ar putea sa fii nevoit sa renunti la (cu alte cuvinte, sa experimentezi „moartea” figurativa a) „carjele” psihologice care te-au impiedicat sa mergi inainte.

Si ca in cazul oricarui tranzit, vei dori sa te uiti la casele pe care Pluto in tranzit si Pluto natal le ocupa in harta ta, precum si la semne.
De exemplu, sa spunem ca Pluto se afla in Balanta, in a doua casa a veniturilor, in timp ce Pluto in tranzit este in Capricorn – in a opta casa a resurselor comune. S-ar putea sa te confrunti cu probleme de putere, control si structuri legate de aducerea si impartirea banilor cu altii – mai ales pentru ca Balanta este condusa de Venus, planeta relatiilor, in timp ce Capricornul este condus de Saturn, care supravegheaza fundamentele.

Trebuie remarcat faptul ca, in timp ce temele lui Pluto ar putea fi intunecate si intimidante, acest tranzit este de obicei de natura psihologica si despre disparitia sistemelor de credinte mai mult decat ceva din viata care este fizic. Este vorba de a te uita cu un microscop la modele negative si la moduri de gandire care te tin pe loc, la care trebuie sa renunti pentru ca tu sa-ti realizezi intregul potential.

Cuadratura lui Neptun
La fel ca Pluto, Neptun se misca foarte lent, luand-ui 164 de ani sa calatoreasca prin toate cele 12 semne, asa ca nu vei experimenta niciodata o intoarcere a lui Neptun. Cu toate acestea, intre 40-43 de ani, Neptun, planeta spiritualitatii si a viselor, formeaza un patrar cu Neptunul tau natal. Planeta mistica tinde sa promoveze amagirea si sa innebuneasca gandirea rationala, asa ca acest tranzit poate provoca confuzie si iti poate face dificila separarea faptelor de fictiune, a ceea ce este imaginat de ceea ce este adevarat si real.

Dar toata aceasta ceata are un scop mai mare, care este sa te ajute sa intelegi visele in care merita cu adevarat sa investesti pe masura ce treci la urmatorul capitol al vietii. De exemplu, poate in copilarie ai spus ca vei candida pentru o functie pana cand vei implini 40 de ani, iar acum iti dai seama ca nu vrei o astfel de viata publica.

In acelasi timp, dezamagirea poate fi destul de raspandita.
Pe masura ce navighezi spre a intelege ceea ce realmente iti doresti — visul care merita pastrat — s-ar putea sa te simti mai putin atasat de realizarile anterioare legate de aspiratii cu care nu mai rezonezi. Cuadratura lui Neptun ar putea, de asemenea, sa te faca sa iti pui la indoiala valoarea de sine si sa poti mai greu sa-ti mentii limitele, deoarece, din nou, viata poate fi atat de neclara in acest moment. Ideea, totusi, este sa accesezi – si sa iti intaresti – intuitia si spiritualitatea pentru a gasi lumina de la capatul tunelului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.