4 femei cu care bărbaţii nu vor face sex, dacă le văd online

Internetul este folosit și cu scopul de a agăța, atât de femei cât și de bărbați. Numai că, felul în care se poartă femeile în mediul virtual poate fi un turn-off pentru reprezentanții sexului tare. Vezi de ce comportamente virtuale ale femeilor fug bărbații.

29 apr. 2015, 14:37
4 femei cu care bărbaţii nu vor face sex, dacă le văd online

1. FEMEIA CARE CORECTEAZĂ TOT ȘI COMENTEAZĂ PESTE TOT
Intelectuala de serviciu nu îl impresionează pe niciun bărbat. Acesta își imaginează o partidă de sex destul de dificil cu o femeie care are tendința de a se afla mereu în treabă și a-și etala cărțile citite ori revoltele politice recurente.

2. FEMEIA-CLIȘEU
Dacă la descrierea unei doamne pe un site de matrimoniale scrie lucruri banale de tipul: „Îmi plac aventurile” însă nu menționează niciuna, acel bărbat va da click la pagina următoare. Bărbații vor lucruri clare de la femei și au nevoie să știe de la bun început ce condiții se impun pentru o partidă de sex, de ambele părți.

3. FEMEIA VULGARĂ
S-ar putea să crezi că dacă pui o poză cu tine în costum de baie pe Facebook, i-ai cucerit pe toți. Nu este chiar așa. Bărbații țin mai mult la imaginea lor decât femeile iar dacă cercul lor de prieteni află că noua lor iubită pozează excesiv de sexy pe Internet, s-ar putea să fie rușinat de acele observații.

Citeşte mai mult pe revista TEO