Patru griji despre sex pe care ar fi bine să le uiţi

Bărbaţii sunt foarte mândri când vine vorba despre sex. Sunt întotdeauna zmei. Lucrurile sunt puţin diferite atunci când fac amor. Unii dintre ei îşi fac atât de multe griji încât nu mai savurează experienţa. Iată câteva motive care îi preocupă prea mult pe bărbaţi şi ce trebuie făcut pentru a rezolva aceste probleme:

02 iul. 2013, 19:51
Patru griji despre sex pe care ar fi bine să le uiţi

Despre sex #1: Mainile le distrag atentia barbatilor in timpul amorului

Multi barbati n-au nici o idee despre cum ar trebui sa-si foloseasca mainile in timp ce fac dragoste si din aceasta cauza le este teama sa nu fie perceputi ca neindemanatici. Iar aceste griji chiar ii transforma in persoane neindemanatice. Mainile lor ar trebui sa se afle pe tot corpul sotiei, mangaind-o si rasfatand-o.

Despre sex #2: Burta este un motiv important de stres

Rotunjimea zonei abdominale reprezinta un motiv de ingrijorare pentru barbati chiar si atunci cand aceasta nu este chiar atat de pronuntata. Si principala grija este greutatea excesiva: le este teama sa nu-si striveasca partenera atunci cand fac sex.

Daca un barbat este preocupat excesiv de teama de a nu fi prea gras, in momentul in care se dezbraca grijile se tripleaza.

Din cand in cand poti schimba pozitia, femeia deasupra, si astfel grijile legate de greutatea excesiva nu-si mai au rostul.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.