4 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa faci amor ocazional

Se poate intampla oricui sa aiba parte de o partida de sex pur si simplu ocazionala, iar a doua zi sa traiasca un sentiment de scarba fata de persoana cu care a trait experienta si despre care nu stie mai nimic. Si desi o partida de sex se presupune ca ar trebui sa te lase in forma maxima si binedispusa, totusi nu-ti lasa altceva decat un gust amar.

29 aug. 2019, 16:39
4 intrebari pe care sa ti le pui inainte sa faci amor ocazional

Site-ul Womanshealthmag.com ofera un top 4 al intrebarilor pe care trebuie sa ti le pui inainte de a face sex ocazional, tocmai pentru a evita dezamagirea sau alte sentimente negative care te pot incerca a doua zi dimineata. 

1. Chiar imi doresc sa fac asta?

Nu numai barbatii sunt singurii care au nevoi sexuale, ci si femeile, in egala masura. Deci, daca chiar simti furnicaturi pe coloana si nu mai poti sub nicio forma, si totodata intalnesti si un partener doritor si el de senzatii tari, atunci, nu mai sta pe ganduri! Dar daca vrei mai mult decat niste senzatii tari si in adancul tau iti doresti o relatie intima si de lunga durata, atunci mai bine abtine-te, caci daca o faci, vei simti din plin dezamagirea a doua zi. Stabileste ce fel de dorinte si prioritati ai si comunica-i-le celui cu care vrei sa faci sex. Vedeti daca ajungeti la vreun numitor comun; in caz contrar, ar fi mai bine sa te abtii. 

2. Nu cumva am o stare depresiva si anxioasa in seara asta?

E o intrebare foarte pertinenta: cand stai prost cu psihicul, un orgasm ti se pare solutia perfecta, dar nu e asa, din pacate. Ba dimpotriva, s-ar putea ca lucrurile sa se inrautateasca si mai tare, si asta pentru ca o stare proasta are legatura mai degraba cu latura emotionala, nu cu cea fizica. Deci, sexul nu te ajuta sa te conectezi mai mult emotional cu cei din jur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.