4 milioane de afişări în timp record. Cum cântă un puşti de 4 ani piesa lui Bruno Mars VIDEO

Kai, un copil de doar  4 ani din America, a ajuns vedetă în doar câteva zile, după ce părinţii au postat pe site-ul Youtube un video în care băieţelul interpretează melodia „Grenade” a lui Bruno Mars. Ulterior, el a fost invitat într-o emisiune televizată, devenind şi vedetă de televiziune.

11 mart. 2013, 13:31
4 milioane de afişări în timp record. Cum cântă un puşti de 4 ani piesa lui Bruno Mars VIDEO

Băieţelul a fost invitat să cânte in emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, moderată de prezentatoarea lesbiană Ellen DeGeneres. Uimită de prestaţia copilului, ea a postat performanţa celui mic pe contul oficial de Youtube al emisiunii, filmul devenind viral în doar câteva zile.

Citeşte şi Jordy, copilul minune al anilor ’90, s-a transformat într-un star ROCK care se DEZBRACĂ pe scenă

Citeşte şi UN NOU VIRAL PE INTERNET. La doar TREI ANI, doi copii dau din cap pe muzică heavy metal VIDEO

El a fost vizionat de peste 4 milioane de ori, în mai puţin de o săptămână, oamenii fiind uimiţi de calitatea vocii şi modul inedit în care băieţelul înceară să îl imite pe Bruno Mars. Cu toate că nimeni nu ştie reţeta perfectă care transformă un video banal într-un viral, se pare cu tânărul Kai este pe drumul cel bun, având şanse mari să devină o vedetă internaţională asemeni altor copii minune care s-au lansat în muzică după ce au filmele postate de ei au devenit virale pe Youtube.

Citeşte şi La doar DOI ANI, un copil aruncă mingea ca un jucător din NBA