4 motive pentru a cumpara un pachet de montaj pentru centrala online

Atunci cand vine timpul sa montezi centrala termica, primul lucru pe care il vei descoperi este ca ai nevoie de mai multe materiale necesare pentru montaj centrala.

31 mai 2021, 14:35
4 motive pentru a cumpara un pachet de montaj pentru centrala online

Nu este o problema, pentru ca aceste materiale sunt usor de gasit sau pot fi aduse chiar de instalator, insa cea mai buna varianta este aceea de a le comanda la online la pachet de montaj de la Ekoinstal, iar mai departe iti vom explica si de ce.

 

  1. Firmele care monteaza centrale pot avea preturi mai mari pentru materiale

In momentul in care firma care se ocupa de montarea centralei tale iti face o ofera cu materialele necesare, sunt sanse sa descoperi ca vei plati mai mult pentru accesorii decat daca le achizitiona la pachet complet. Este vorba despre adaosuri comerciale practicate de fiecare firma in parte si nu se stie clar cu cat la suta cresc preturile, dar niciodata nu vei plati costul de magazin online. Alegand sa cumperi pachetul de montaj pentru centrala de la Ekoinstal, vei plati doar pretul real al produselor si vei avea in plus si o reducere.

 

  1. Nu exista riscul de a uita ceva

Cumparand pachetul de pe Ekoinstal nu exista riscul sa uiti ceva pentru ca vin toate componentele de care ai nevoie. Spre exemplu, intr-unul dintre pachet primesti robinetul central de ¾, robinetul central ½, un filtru ½, un filtru ¾, un robinet ½ fluture, un robinet ¾ fluture, un niplu ½ si un niplu 1/3. In cazul in care atunci cand pleci la magazin uiti una dintre aceste componente, iar sansele sunt sa uiti mai ales in cazul in care nu esti un specialist in domeniu, va trebui sa te intorci dupa el.

 

  1. Eviti discutiile in contradictoriu cu firma care se ocupa de montaj

Daca ti se intampla ce am spus mai sus si ai uitat o componenta, ai toate sansele sa afli acest lucru atunci cand vine echipa care se ocupa de instalarea centralei si care iti comunica faptul ca ai piese lipsa. Daca in momentul respectiv insisti sa mergi la magazin dupa piesa, ai toate sansele de a ajunge sa discuti in contradictoriu cu montatorii. Este lesne de inteles motivul. Angajatii nu vor sa iti bage pe gat piesele lor in mod obligatoriu, dar nici sa te astepte mai multe ore pana cand te intorci cu un niplu. Avand tot pachetul cumparat, esti pregatit de montaj si poti trece direct la implementare.

 

  1. Nu mai pierzi timp in trafic

Cumparand un pachet de montaj pentru centrala online deja creat nu mai este necesar sa pierzi enorm de mult timp in trafic pana la magazin si nici sa consumi combustibil. In felul acesta vei obtine cele mai bune rezultate fara sa te ridici de pe scaun, iar toate materialele vor ajunge la tine, fara sa depui efort.