4 NOI MESAJE DE LA INGERI despre EFECTELE de dupa ECLIPSA. Unde ne duce destinul sub energiile karmice in urmatoarele 6 luni

Suntem deja intrati oficial in sezonul eclipselor 2023 si nici ca se poate sa avem energii mai puternice si interesante!

24 apr. 2023, 06:00
4 NOI MESAJE DE LA INGERI despre EFECTELE de dupa ECLIPSA. Unde ne duce destinul sub energiile karmice in urmatoarele 6 luni

Iata mesajele primite de la ingeri care sa ne calauzeasca in perioada cuprinsa intre 21 aprilie si 10 mai 2023, deci etapa post eclipsa totala de Soare in Berbec pe care am trait-o pe 20 aprilie.

O eclipsa solara marcheaza un nou inceput incredibil de puternic si efectele sale sunt rasunatoare mult dupa ce ea a avut loc concret ca data calendaristica.
Este un eveniment cosmic cu magnitudine ce aduce energii atat creative cat si distructive in manifestare. Aceste energii pot aduce finaluri puternice care deschid cale libera pentru noi inceputuri permanente si schimbatoare de destin. Aceasta eclipsa totala de Soare care a avut loc pe 20 aprilie a avut rolul de a ne muta pe directia potrivita a planului sufletului fiecaruia de la acest moment. Cu alte cuvinte, ceea ce nu serveste misiunii sufletului tau va fi scos cu buldozerul si curatat ca sa se lumineze mai clar scopul corect cu care este nevoie sa te aliniezi.

Acest lucru se intampla atat la nivel personal cat si colectiv.
Deci nu doar tu vei primi o viziune mai clara legat de ce ai de devenit insa si umanitatea per ansamblu va fi ghidata spre destinul viitor colectiv. Este vorba de un destin in care sa manifestam un nivel mai mare de compasiune, constiinta de sine si pace. Este vorba de un proces pe termen lung si acum asistam la miracolul nasterii acestei noi etape chiar daca pentru unii nu este clara. Ca orice nastere, are si frumusetea creatiei dar si durerile nasterii si ni se cere rabdare si incredere smerita in divinitate in acest proces unic ce va urma.

Fiecare sezon de eclipsa vine sa creeze si sa sustina acest mare salt spre nou, iar aceasta care a inceput o data cu eclipsa solara din 20 aprilie, este guvernat de MARTE.

Al doilea sezon de eclipse din octombrie va fi guvernat de VENUS.
MARTE si VENUS in mitologie au fost iubiti. Marte reprezinta pasiunea iar Venus reprezinta iubirea. Conform ingerilor, acolo unde sunt prezente atat pasiunea cat si iubirea inseamna ca ne mutam intr-o comuniune sacra cu sursa creatoare a vietii.

Ingerii vor sa ne invete faptul ca pasiunea este recunoasterea prezentei Creatorului iar iubirea este actul de contopire cu Creatorul.

Fiecare eclipsa ofera revelatii spirituale puternice, vindecari fizice sau emotionale profunde al caror ecou se simte in vietile noastre in urmatoarele 6 luni ! Cu aceasta combinatie intre Marte si Venus pentru eclipsele 2023 facem pasi semnificativi spre a recunoaste divinul din noi insine si a ne actualiza relatia personala pe care o avem cu acest divin interior etern prezent dar nu mereu vazut.

Efectele acestei eclipse de soare guvernata de energia lui Marte si care a avut loc in zodia Berbec vorbesc despre razboinicul interior, de protectorul interior, de Maestrul interior.
Vom fi ghidati puternic sa ne examinam dorintele profunde ale vietii si sa stam cu intrebarea „dar totusi ce m-a impiedicat sa imi traiesc aceste dorinte? Cum sa ma transform ca sa devin acel razboinic puternic si disciplinat care isi poate transforma visele in realitate ?”.

Astfel, vom fi ajutati sa imputernicim fortele divine masculine din propriul interior, cele care se ocupa de actiunile necesare de facut pentru a trece de la dorinta la manifestare.

Fecioara Maria, ce zodii vor avea o săptămână binecuvântată
Este deci evident ca acest sezon de eclipse din prima parte a anului 2023 este despre activarea energiilor divine masculine – fiind vorba de Marte, in timp ce sezonul al doilea va fi despre energiile divine feminine coordonate de Venus.

Fiind vorba de o eclipsa cu efect foarte puternic – pentru ca este hibrida si pentru ca are si Mercur ce a inceput miscarea retrograda fix pe 21 aprilie – suntem invitati sa ne punem intentii clare ce vrem sa se transforme in viata noastra in urmatoarele 6 luni. Pune pe scris, deseneaza-ti intentia, pune-o la vedere si ai incredere si rabdare pentru ca suntem conectati acum cu cele mai mari forte de creatie din Univers !

Iata cele 4 mesaje primite de la ingeri pentru perioada post eclipsa.
Fiecare mesaj are un rol in calea ta, insa esti invitat sa alegi un numar de la 1 la 4 cu care simti ca rezonezi si sa citesti mai intai acel mesaj care are cu preponderenta mesajul spiritual pentru viitorul tau din urmatoarele 6 luni.

Mesajul 1: INTENSITATE EMOTIONALA
Conform ingerilor, aceasta energie este si va deveni foarte intensa emotional, volatila, trecere de la o emotie la alta, cu sau fara motiv intemeiat, iar ei ne incurajeaza sa nu ne temem, sa nu suprimam sau judecam emotiile noastre din aceasta perioada. Emotiile iti sunt doar mesageri ce muncesc pentru a ti se comunica adevaruri importante interioare care sa te ajute sa te echilibrezi si armonizezi in viata ta. Aceasta intensitate pasionala are legatura cu energia puternica a lui Marte.

Horoscop Minerva. Ce zodii vor avea noroc, cine rămâne fără bani, cine primeşte inelul. Previziuni neaşteptate pentru tot anul 2023

Lectia mai puternica adusa de Marte prin aceasta eclipsa este sa echilibram acea forta fierbinte interioara care ne face luptatori cu ceea ce este cu adevarat folositor si hranitor pentru propria persoana. Esti ghidat sa descoperi asta si sa elimini ce nu iti serveste ca sa gasesti o cale mai buna, noua, prin care sa ajungi la ce ai nevoie fara sa consumi atata energie fierbinte inutila. Deci chiar daca te simti mai reactiv sau impulsiv, intai respira adanc inainte sa reactionezi, ca sa ai timp sa iti procesezi emotiile intr-un spatiu sacru personal si sa iti dai seama ce este cu adevarat folositor pentru tine din iubire de sine.

La nivel colectiv, ingerii ne ghideaza sa folosim aceasta energie ca sa dam drumul la limitarile si separarile vechii lumi si sa ii vedem pe toti ca parte din propria familie, ceea ce si sunt la nivel spiritual. Suntem indrumati sa iesim din mentalitatea „noi versus voi” in cea noua „noi impreuna” ceea ce este o miscare radicala de vindecare. Iar pentru asta, avem nevoie sa ne acceptam si imbratisam durerea in loc sa o suprimam. Durerea este un mesager crucial ce ne aduce informatii vitale despre ce trebuie sa schimbam.

Asadar, respira profund in toate emotiile pe care le simti in aceasta perioada, fii in contact cu inima ta si intreab-o de ce are nevoie ca sa fie fericita si ai incredere ca esti sustinut si ghidat in vremuri de o asemenea intensitate pentru a putea face schimbarile necesare pentru calea sufletului tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.