Obiceiuri TOTAL GREŞITE pe care le ai seara, ce îţi strică SOMNUL DE FRUMUSEŢE

Cine nu-si doreste sa aiba parte de un somn linistit si odihnitor? In caz ca te intrebi de ce te trezesti mai obosit si cu cearcane la ochi, atunci si tu ai aceste 4 obiceiuri total gresite.

23 sept. 2015, 14:01
Obiceiuri TOTAL GREŞITE pe care le ai seara, ce îţi strică SOMNUL DE FRUMUSEŢE

1. Vorbesti la telefon din pat? 

Foarte rau, mai ales daca faci asta dupa ce ai stins lumina si te-ai asezat confortabil in asternuturi. Un studiu recent a aratat ca cei care obisnuiesc sa vorbeasca la telefon inainte de culcare vor avea nevoie de mai mult timp pentru a ajunge in starea de somn. Drept urmare, mai bine spune-le celor dragi „Somn usor” de dinainte sa te bagi in pat, iar astfel vei avea parte si tu de unul pe masura. 

2. Te uiti la tv sau stai la calculator inainte de culcare? 

Chiar daca nu este o activitate fizica prea intensa, privitul la ecranul luminos te poate afecta mai mult decat crezi. Lumina falsa de la televizor ori de la monitor iti va pacali creierul si-l va face sa creada ca inca nu a venit vremea de odihna. Astfel, pentru a te sigura sa iti faci somnul de frumusete, incearca sa renunti la uitatul in astfel de ecrane si aseaza-te confortabil in pat, cu lumina stinsa. 

Citeste mai mult pe Revista Teo