4 tipuri de vampiri energetici şi cum să te fereşti de ei

Orice poate fi victima unui vampir energetic. Exista oameni care te fac sa te simti anxios, suparat, sa intri in defesiva dupa ce te-ai intalnit cu ei. Astfel de persoane pot fi intalnite peste tot si pot juca roluri diferite. Poate fi verisorul enervant, un coleg care ii trateaza pe toti de sus, sau vecinul care mereu are un aer de superioritate indiferent cu cine se intalneste.

20 oct. 2014, 19:48
4 tipuri de vampiri energetici şi cum să te fereşti de ei

Cum recunosti vampirul energetic? Simplu, atunci cand intri in contact cu el in loc sa te simti plin de energie, pozitiv sau bucuros dupa o intalnire cu el ramai fara energie. Tocmai de aceea, nu este bine sa ramai in preajma acestor oameni.

Victimele vampirilor energetici adopta, uneori, comportamente nesanatoase precum mancatul in exces, izolare, schimbari bruste de stare, oboseala atunci cand stau prea mult alaturi de un vampir energetic. Insa, uneori, chiar daca vrei nu-i poti evita pe aceste persoane care te seaca energetic. Iata 4 tipuri de vampiri energetici si cum sa te feresti de ei.

1. Dominatorul

Aceasta persoana are o opinie despre orice si crede ca el stie ce este cel mai bine decat tine. Iti este destul de greu sa te abtii cand, spre exemplu, iti vine la masa o ruda care incearca sa dicteze ce se discuta in casa, cand intervine in deciziile luate de parinti sau cand incearca sa impuna propriul sau stil de viata, sau doar ce este bine sau rau in general.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.