4 ZODII puternic influentate de Luna plina in Rac. Frustari si eliberari! Vezi daca e si zodia ta pe lista

Aceasta Luna plina a lupului in Rac iti va cere sa iti clarifici centrul interior bazandu-te pe intuitia ta.

18 ian. 2022, 00:43
4 ZODII puternic influentate de Luna plina in Rac. Frustari si eliberari! Vezi daca e si zodia ta pe lista

Luna plina in Rac a avut loc pe 17 ianuarie 2022, dar efectele sale inca se resimt. Pregateste-te pentru drama ta preferata de pe Netflix cu o cutie de servetele la indemana pentru ca prima Luna plina din 2022 aduce senzatii de toate felurile. Luna plina a lupului din ianuarie 2022, in Racul cel sensibil emotional, iti pune inima pe jar. Ti se va cere sa stai si sa iti evaluezi emotiile complexe. Si ai nevoie de asta, de asemenea, dupa toata munca grea pe care ai facut-o in spiritul sezonului Capricorn. Poti in sfarsit sa pui o pauza concentrarii asupra muncii tale si sa te simti inspirat sa-ti investighezi sentimentele sub puternicul efect al acestei lunatii incarcate emotional. Dar daca esti unul dintre semnele zodiacale care sunt cele mai afectate de Luna plina a Lupului din ianuarie 2022, s-ar putea sa ti se para ceva mai complicat decat pur si simplu sa-ti schimbi atentia de la lucruri.

Horoscop 2022 cu Pavel Globa: Trei zodii lovite de ghinion, trei zodii aflate sub stea norocoasă în acest an
De unde vine numele?
Luna plina a lupului din Ianuarie 2022 isi ia numele de la lupii care erau de obicei auziti urland in aceasta perioada, iar oamenii credeau candva ca se datoreaza faptului ca lupii erau infometati in lunile reci de iarna. In astrologie, Lunile pline indica faptul ca faza lunara impreuna cu luna sunt cele mai stralucitoare si pline, actionand ca o metafora pentru adevarurile stralucitoare realizate in reflectiile personale si analiza emotiilor. Simbolizeaza un timp pentru eliberare si manifestare, deoarece aceasta este prima luna plina a anului, te poti astepta ca orice ti-ai propus sa eliberezi in noul an sa ajunga la un punct culminant in timpul lunii pline – si daca iti este greu sa te confrunti cu partea ta emotionala, aceasta ar putea fi o lunatie provocatoare pentru tine. In plus, Racul este guvernat de Luna, ceea ce inseamna ca te poti simti sensibil la emotiile celorlalti.

Horoscopul banilor 2022. Ce zodii aruncă în acest an cu banii în stânga şi-n dreapta
Cum afecteaza Luna plina din ianuarie 2022 semnul zodiacal Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Te simti mai ametit decat de obicei, draga Berbec? Acest lucru se datoreaza probabil faptului ca Luna plina se muta pe teritoriul tau de acasa si familie, facandu-te sa simti toate tipurile de nostalgie. Incearca totusi sa nu reflecti la prea multe lucruri grele din trecutul tau.

Aceasta Luna plina a lupului in Rac iti va cere sa iti clarifici centrul interior bazandu-te pe intuitia ta. Esti prima ta casa – o tratezi cu grija? Ce trebuie eliberat si ordonat in timpul lunii pline, astfel incat sa ai mai mult spatiu pentru ceea ce iubesti cu adevarat?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.