4 zodii puternic tulburate de intrarea planetei iubirii, Venus, în Gemeni. Ce decizii grele trebuie să ia

 E foarte posibil să te prefaci că lucrurile sunt în regulă. Doar că adevărul va ieși mereu la suprafață ca o amintire pierdută de mult timp ce cere să fie văzută.

15 apr. 2023, 15:09
4 zodii puternic tulburate de intrarea planetei iubirii, Venus, în Gemeni. Ce decizii grele trebuie să ia

Nu te agăța de ceea ce se întâmplă în continuare și predă-te valului de claritate pe care Venus proaspăt intrată în Gemeni îl aduce. Învață să-ți asculți propriul sine. Ai încredere în intuiția ta mai presus de toți ceilalți. Fă-ți singur regulile și nu te mai minti. Mai multe despre intrarea lui Venus în Gemeni găsesti aici.

1. Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Să ai încredere în tine si în deciziile relației este întotdeauna cel mai important lucru pentru tine. Poți raționaliza orice; poți vedea ambele părți ale unei alegeri, dar există întotdeauna un adevăr suprem, indiferent de asta.

Mihai Voropchievici, despre secretele oamenilor născuți înainte și după Paște. „Asta trebuie să facă!”

Pentru a îmbrățișa energia lui Venus în propria zodie în această săptămână, ceea ce va spori orice alegere pe care ai vrut să o faci, trebuie mai întâi să vă determinați adevărul suprem. Propriul tău semn este dualitatea, motiv pentru care de multe ori poți avea dificultăți în a te decide sau chiar a te încrede în ceea ce ai decis. Dar această dualitate arată calea către sinele tău superior sau inferior. Te ajută să cauți calea vindecării versus cea a rănirii. În această săptămână, aici se află alegerea ta și multe înclinații spre încheierea unei anumite relații se intensifică.

Doar pentru că ai crezut că relația ta va dura pentru totdeauna nu înseamnă că este menită.
Doar pentru că ti s-a părut cea mai bună alegere atunci nu înseamnă că este valabilă și astăzi. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-ți dai seama ce vrei și de unde vin toate aceste sentimente.

S-ar putea să fii distras dacă îți pasă mai mult de carieră sau de prieteni, dar există un motiv. În loc să încerci pur și simplu să scapi de a te decide, acordă-ți timp și spațiu pentru a-ți da seama ce se întâmplă cu tine. În acest fel, poți avea cu adevărat încredere că alegerea pe care o faci este cea care te va ajuta cu adevărat să ajungi la acel nivel mai înalt de vindecare și o relație mai împlinită.

Mihai Voropchievici, despre secretele oamenilor născuți înainte și după Paște. „Asta trebuie să facă!”

2. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Cel mai rău lucru de făcut este să te agăți de o relație pur și simplu pentru că procesul care urmează pare descurajant. Nimeni nu vrea să fie  ales doar pentru a umple un spațiu sau să nu fie ales pe deplin. Dar în această săptămână, vei fi mai puțin îngrijorat de necunoscutele care există și mai mult de cum să începi să-ți desființezi relația care a devenit mai mult o povară decât o bucurie. Te-ai concentrat pe alte domenii ale vieții tale, cum ar fi cariera ta, în timp ce ai sperat în tăcere că problemele inimii se vor rezolva de la sine.

Cu toate acestea, atunci când întâmpini o provocare în relație, singurul lucru care ajută este o vulnerabilitate emoțională mai mare, care poate fi dificilă uneori, mai ales dacă nu vezi o cale clară înainte. Deși este posibil să fii depășit o relație din viața ta, trebuie să te asiguri că nu a început să se ofilească pur și simplu pentru că nu ai avut grijă de ea în modurile necesare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.