„4LEADERS” – Compania de îmbunătăţire a performanţelor, specializată în leadership personal şi dezvoltare organizaţională

Recent a fost lansat programul 4LEADERS, care îmbină elementele clasice de educaţie cu cele moderne, motivaţionale, prin produse si servicii de tip "tailor-made" şi mai ales prin faptul că programele sunt aplicate pe nevoile mediului de business din România, adaptate mereu la tendinţele mondiale actuale. Acestea se adresează deopotrivă managerilor din comapniile multinaţionale, antreprenorilor, membrilor diferitelor organizaţii, salariaţilor care au astfel posibilitatea de a afla „instrumentele si directiile" necesare adaptării la evolutia mediului de business actual aflat in continuă schimbare.

17 iul. 2017, 08:01
„4LEADERS” – Compania de îmbunătăţire a performanţelor, specializată în leadership personal şi dezvoltare organizaţională

Dragoş Dincă, manager şi Mădălina Dincă, managing partner, alături de o redutabilă echipă de traineri realizează şi prezintă programe de Ledearship, de Dezvoltare Organizaţională şi Consultanţă în Management IT.

Cursurile se remarcă prin metodologia şi tehnicile de lucru cu aplicabilitate practică adaptată la stilul personal al participanţilor, prin concepte care dezvoltă schimbarea de atitudine şi comportament, iar rezultatele şi feed-back-urile sunt măsurabile de la bun început. „Stilul de prezentare novator, organizarea atractivă a programelor, precum şi modul de desfăşurare inedit sunt avantaje competitive ale programelor noastre. În contextul unui mediu de afaceri tot mai competitiv şi al transformării digitale, folosind ca resurse umane generaţiile actuale de angajati, prin schimbare de atitudine şi comportament obţinem rezultatele pe care clienţii nostri si le doresc. Poveştile noastre de succes reuşesc să transmită noi direcţii de acţiune pentru a obţine rezultatele aşteptate şi scontate, păstrând însă un echilibru între activitatea profesională şi viata personală” – a menţionat Dragoş Dincă, cel care a conceput aceste programe.

Dragoş Dincă este Leadership Coach şi Trainer, consultant management IT, auditor SI şi Coach transformare digitală. A obţinut un MBA la „The Open University” (Londra) şi este auditor certificat de sisteme informatice și membru ISACA (SUA). Detine diploma „Authentic Leadership având o experienţă de peste 20 de ani în Busines Management Development” la Harvard Business School (2016).
Prin programul de leadership se obtin rezultate în îmbunăţăţirea comunicării într-o organizatie şi în impactul asupra productivităţii şi profitabilităţii, dar şi în dezvoltarea lucrului în echipă (se descoperă punctelă tari şi punctele slabe ale echipei) şi în adaptarea stilului de conducere la provocarile erei digitale (tehnologia, puterea de muncă, distribuirea muncii, promovarea şi vânzarea capătă alte valenţe pentru care trebuie să fii mereu pregăt şi instruit).

Leadership-ul actual este un program în care trainerul lucrează efectiv împreună cu participantul pentru identificarea provocărilor, problemelor, nevoilor şi aşteptărilor, precum şi în definirea soluţiilor şi rezolvarea acestora. Programul preia informatiile şi, printr-un proces elaborat şi eficient de instruite determină schimbarea de atitudine si comportament cu rezultate măsurabile în activitatea de zi cu zi a celui preocupat de tot ce este nou în domeniul instruirii personale şi în aria de conducere.