5 ani de închisoare pentru fiica unui preot, care a încercat să își ucidă prietena și să îi tranşeze trupul

O tânără în vârstă de 20 de ani, fiica unui preot din Prahova, a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare, după ce a încercat să își ucidă prietena și să îi tranşeze trupul. De asemenea, fata trebuie să platească și o despăgubire de 35.000 lei celei căreia a vrut să îi ia viața.

11 mart. 2022, 17:24
5 ani de închisoare pentru fiica unui preot, care a încercat să își ucidă prietena și să îi tranşeze trupul

5 ani de închisoare pentru fiica unui preot, care a încercat să își ucidă prietena și să îi tranşeze trupul. Tânăra a fost găsită vinovată pentru tentativă de omor.

Teodora a încercat să-şi omoare prietena într-un apartament în Ploieşti. Tentativa de omor a avut loc în data de 15 februarie 2019, perioadă în care Teodora era încă elevă în ultimul an de liceu la Colegiul Al.I.Cuza.

În primă instanţă, tânăra fusese condamnată la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru tentativă de omor.

Fapta pentru care a fost condamnată Teodora s-a petrecut în 2019. Cele două fete, colege de apartament, s-au certat. Fiica preotului i-a reproşat prietenei că ”o vorbeşte de rău şi o ia peste picior în faţa cunoscuţilor”, spun surse apropiate de anchetă citate de Adevărul.

Au stat de vorbă aproximativ o oră în bucătărie, apoi Teodora i-ar fi spus prietenei că are o surpriză pentru ea şi a invitat-o în dormitor. A rugat-o să se întindă pe pat şi să închidă ochii. A luat dintr-un dulap un spray iritant lacrimogen şi l-a descărcat spre faţa fetei care stătea întinsă pe pat.

Apoi victima a fost atacată brutal cu o bâtă de baseball și un ciocan. Țipetele sale i-au alertat pe vecini și astfel copila a scăpat cu viață.

Fiica preotului pregătise un întreg arsenal pentru a-şi ucide prietena: spray tip NATO iritant lacrimogen, ciocan metalic cu lungimea de 34 cm cu mâner de culoare galbenă, cuţit de bucătărie cu lama de 13 cm şi mâner de 10 cm, trei suluri de saci menajeri cu capacitatea de 120 litri şi bâtă de basseball cu lungimea de 70 cm.

Victima a aflat ulterior că agresoarea pregătise chiar și saci de gunoi în care să îi transporte resturile tranșate la ghena de gunoi.