5 bărbaţi pe care să nu-i crezi NICIODATĂ

Uneori, lucrurile nu sunt deloc aşacum par. Iată 5 tipuri de bărbaţi în care nu ar trebui să ai încredere, indiferent de cât de sinceri par.

16 apr. 2015, 10:03
5 bărbaţi pe care să nu-i crezi NICIODATĂ

5 bărbaţi pe care să nu-i crezi NICIODATĂ:

Bărbatul plecat mereu în interes de serviciu. Chiar dacă are un job care presupune multe drumuri lungi, nu este bine să ai încredere totală în ce îţi spune. De multe ori, este posibil ca în acea cameră de hotel să fie şi amanta sa, ori, şi mai rău, să ducă o viaţă dublă, iar undeva să aibă o altă familie. Chiar dacă aceste scenarii nu sunt valabile în toate cazurile, nici nu este bine să apleci urechea la tot ce-ţi spune.

Bărbatul care evită discuţiile în contradictoriu. Desigur, e un lucru foarte bun că nu doreşte să intre într-un scandal cu tine, dar să-l vezi că iese pe uşă de fiecare dată când îi repoşezi ceva, ar trebui să-ţi dea de gândit. Poate îi este frică să nu fie prins între propriile minciuni, ori atunci când spune neadevăruri se înroşeşte la faţă. Oricum ar fi, sunt ceva semne de întrebare aici, pe care trebuie să le iei în seamă.

Bărbatul care zâmbeşte fals. Eşti femeie, aşa că ai habar ce înseamnă asta. Un zâmbet doar cu buzele, dar privirea în altă parte, este semn că partenerul tău îţi ascunde ceva. Dacă nu este un zâmbet autentic, care să vină din interior, ar trebui să cercetezi mai în amănunt.

Citeste mai mult in RevistaTeo