5 gânduri pe care le au bărbaţii în momentele intime. Sigur nu te aşteptai la numărul 3!

Ce femeie nu și-ar dori să știe ce este în gândul bărbaților? Sunt sigura ca si tu iti doresti sa stii ce se petrece in mintea barbatilor sau a partenerului tau, in momentele intime! Daca esti curioasa, noi iti dezvaluim 5 astfel de ganduri ascunse ale partenerului in timp ce faceti amor!

13 mart. 2018, 12:00
5 gânduri pe care le au bărbaţii în momentele intime. Sigur nu te aşteptai la numărul 3!

Gandul 1 : Cat de bine arati: Acesta este cel mai frecvent gand ascuns al barbatilor, indiferent ca este vorba de o partida de amor ca la carte, un striptease cadou, mangaieri si saruturi sau momentele in care esti imbracata cu ceva provocator! Acest gand apare o data la fiecare 5 secunde, iar gradul de excitatie al barbatului tine foarte mult de perceptia vizuala pe care o are asupra corpului tau si a gesturilor tale. Iata de ce barbatii tin de cele mai multe ori ochii deschisi cand saruta, cand se bucura de oral si chiar si de cel normal. Daca adopti pozitia „deasupra”, deja l-ai innebunit caci, ce alta priveliste mai excitanta si reconfortanta decat o femeie care se bucura de amor!

Gandul 2: Nu pot sa cred ca sunt cu tine: Multi barbati sunt pur si simplu in al 9-lea cer in timp ce fac dragoste cu o femeie. Mai mult decat atat, o mare parte din ei sunt extrem de incantati ca au ocazia sa faca amor exact cu femeia pe care si-o doreau, sa ii exploreze corpul si sa isi ofere momente de placere. Barbatii inteligenti si ponderati stiu ca femeile detin de fapt controlul in ceea ce priveste relatiile intime, pentru ca ele se pot razgandi in orice moment, dintr-un motiv mai mult sau mai putin cunoscut. Asadar, pentru barbati conteaza nu doar cu cine o fac ci si de cate ori o fac, iar atunci cand au ocazia, nu fac altceva decat sa se bucure de formele feminine, de soapte si gemete si nu in ultimul rand, de un orgasm intens.

Gandul 3 : Vreau sa fiu cel mai bun: Poate nu iti spune, pentru ca nu vrea sa stii ca are temeri sau pentru ca nu vrea sa il crezi mandru si laudaros, dar el chiar se gandeste mereu cum sa faca sa fie cel mai bun pentru tine. Si da, tine si de orgoliul masculin. Te asigur, va incerca mereu sa te faca sa te simti bine, sa iti arate ca este mai bun decat cei de dinaintea lui. Stim cu totii ca barbatii ating orgasmul mai repede decat femeile, iar partenerul isi va dori intotdeauna ca si tu sa te simti bine, sa ai orgasm si sa fii la fel de incantata ca si el de apropierea dintre voi doi.

Gandul 4 : Fotbal, oi, litere…: Ce legatura au toate astea? Ei bine, una destul de mare, ba chiar au legatura cu terminarea precoce de care vorbeam mai sus. Sa nu crezi ca voi face si eu apologia pasiunii barbatilor pentru fotbal. Totusi, daca pasiunea lor nu iti este pe plac, acum s-ar putea sa revii la ganduri mai blande. Afla ca multi barbati si poate chiar si partenerul tau, se gandesc la meciuri de fotbal (cel mai bine ale echipei pe care o urasc), numarat de oi pe camp si repetarea alfabetului, pentru a intarzia finalizarea partidei.

Gandul 5 : Sa ii spun… sa nu ii spun… de fantezia mea: De foarte multe ori, partenerul are in minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice si mai solicitante! Totusi, se teme sa ti le dezvaluie, sau cel putin, nu ti le dezvaluie in totalitate, de teama de a nu-l respinge sau de teama ca tu sa nu crezi ca el te vede ca pe un instrument al placerii si atat, scrie divahair.ro.