5 greșeli care te împiedică să ai un abdomen plat. Cum să arăţi bine pe plajă

Visezi la o talie subțire și un abomen de invidiat? Dacă ții deja dietă, dar nu reușești să slăbești și nu știi unde greșești, este posibil să găsești cauza în cele ce urmează!

23 mai 2018, 08:05
5 greșeli care te împiedică să ai un abdomen plat. Cum să arăţi bine pe plajă

Alegi surse nesănătoase de carbohidrați

În cazul în care obișnuiești să mănânci carbohidrați, precum chipsurile, la care băuturi răcoritoare, creșterea nivelului de insulină favorizează depunerea grăsimilor în zona abdominală. Caută să mănânci cât mai sănătos cu putință! Legumele reduc foamea și-ți aduc un aport crescut de vitamine și minerale.

Faci mișcare rareori

O dată cu trecerea anilor, hormonii se schimbă, se dereglează și în felul acesta încetinesc capacitatea organismului de a arde grăsimi. Mai ales când te apropii de vârsta de 40 de ani și menopauza începe să se instaleze, este vremea să faci mai mult sport pentru a te menține în formă.

Uiți de cumpătare

Acum nu trebuie să-ți faci griji dacă ai cedat poftei de a bea o bere, însă un studiu realizat în Danemarca în anul 2013 a scos la iveală faptul că berea conduce încet dar sigur la obezitate, iar cocktailurile care conțin zahăr în cantități mari sunt o adevărată bombă calorică. Un singur pahar de vin la masă este suficient dacă vrei să îți potolești pofta de alcool.

Află de ce evitarea tuturor surselor de grăsimi nu-ți permite să slăbești AICI