5 ingrediente surprinzătoare pe care le mâncam zilnic fără să ştim

Cu siguranta si tu citesti eticheta fiecarui produs pe care il cumperi pentru a sti exact ce contine produsul respectiv. Totusi, sunt ingrediente alimentare care iti scapa. Si nu numai tie, ci noua, tuturor. Iata 5 ingrediente alimentare pe care cu totii le consumam, zi de zi, fara sa ne dam seama, intr-un top alcatuit de site-ul Realbuzz.com.

22 feb. 2015, 22:27
5 ingrediente surprinzătoare pe care le mâncam zilnic fără să ştim
1. Plumb

Doamnelor, de cate ori va dati cu ruj, de dimineata pana seara? Potrivit unui studiu realizat in 2004, 28% din rujuri contin substante care pot cauza cancer, iar o alta cercetare, din 2007, releva faptul ca 50% din rujurile de pe piata au plumb. Mai mult, o femeie "mananca" intre 2 si 5 kilograme de ruj de-a lungul vietii. Daca vreti sa evitati plumbul din ruj, orientati-va spre alternativele organice.

2. 46 lingurite de zahar

Toata lumea stie ca zaharul in exces dauneaza grav sanatatii si se fereste pe cat poate de el. Cu toate acestea, pe zi, mancam in jur de 46 de lingurite de zahar. Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul Colegiului Medicilor din Statele Unite, procesatorii de alimente au crescut nivelul de zahar pentru a face respectivele produse mai gustoase. Oricat de mult te-ai abtine de la deserturi si ciocolata, tot ajungi sa consumi fara sa vrei zahar in exces.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.