5 intrebari pe care sa nu le pui niciodata la prima intalnire

In sfarsit, ceea ce ti-ai dorit s-a intamplat. Dupa saptamani de tatonari el si-a luat inima in dinti si te-a invitat in oras. Ce se va intampla oare cand amandoi veti sta la o masa, iar conversatia va deveni personala.

05 iun. 2019, 05:04
5 intrebari pe care sa nu le pui niciodata la prima intalnire

Cei mai multi dintre oameni vor evita sa discute despre subiectele fierbinti precum politica si religia, insa pana unde poti merge cu intrebarile in dorinta ta de a afla cat mai multe despre el?

Daca speri sa-l faci sa te vada ca fiind sufletul lui pereche inca de la prima intalnire, iata 5 intrebari pe care n-ar trebui sa le pui niciodata la prima intalnire:

1. Intrebari despre fosta

In general, acest subiect va „scapa” in timp ce vorbiti despre amintiri din concediu, intalniri ratate sau vechi povesti din facultate. Iar asta nu va ajuta deloc intalnirea. Dimpotriva. Acelasi rezultat il vei obtine si daca il intrebi motivul pentru care s-au despartit sau de ce este inca singur.

2. La tine sau la mine?

Curiozitatea excesiva este cea mai rapida cale de a rupe conexiunea dintre voi, mai ales atunci cand aduci in discutie viata sexuala cand te intalnesti pentru prima oara cu cineva. Potrivit lui Coach Steph, un reputat expert in relatii de cuplu de peste Ocean, aceasta intrebare poate fi considerata lipsita de respect ba chiar obscena. Doar daca nu ti-ai propus sa faci sex chiar din prima noapte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...