5 investiții care nu aduc profit, dar pe care nu le veți regreta

În ultimul timp am fost asaltați de reclame pentru cursuri de investit la bursă, antreprenoriat, afaceri cu site-uri care vând diferite produse sau afaceri cu imobiliare. Toate aceste investiții sunt bune pentru cei care au vocație, simt și cunosc piețele respective. Pentru cei care nu doresc să se implice în astfel de afaceri sau poate nu au chemare pentru așa ceva există și alte lucruri în care pot investi care să le aducă, dacă nu venituri suplimentare, măcar liniștea, relaxarea și mulțumirea de care au nevoie în viață.

23 dec. 2020, 09:37
5 investiții care nu aduc profit, dar pe care nu le veți regreta

Printre acestea se numără:

Copiii – banii investiți în educația și bucuria copiilor nu sunt niciodată bani pierduți. Chiar dacă nu veți primi „dividente” sau nu vă veți „maximiza profitul”, copiii dumneavoastră vor crește fericiți și bine educați și vor ajunge adulți pe care oricine se poate baza în societate și de care veți fi mândri.

Casa – fie că decideți să vă schimbați mașina de spălat cu una mai performantă, fie că doriți să revăruiți toată locuința, investițiile în acest domeniu nu vor fi niciodată un regret. Imaginați-vă doar câtă bucurie și liniște simțiți atunci când intrați în locuința dumeavoastră de vis. În plus, upgradarea electrocasnicelor vă poate ajuta să faceți economii prin consumul redus de apă și electricitate.

O călătorie pe care v-o doriți de mult – chiar dacă ne aflăm în timpuri incerte și situația nu pare să se îmbunătățească prea curând, stresul suplimentar pe care ni-l creăm singuri prin interzicerea micilor plăceri ale vieții nu face decât să dăuneze sănătății noastre și a relațiilor cu cei din jur. Acum este exact momentul să vă organizați o mini-vacanță sau un city-break la care visați de mult timp. Nu trebuie să cheltuiți o avere pentru acest deziderat, iar bucuria pe care o veți resimți pe toate planurile vieții va merita fiecare bănuț.

O schimbare totală de look – oricine muncește mult merită un răsfăț complet din când în când. Ca mai toată lumea, de cele mai multe ori preferați să puneți banii de-o parte în loc să îi folosiți pentru a vă răsfăța la coafor, la manichiură și pedichiură sau chiar la masaj. Trebuie, însă, să deveniți egoiști măcar o dată pe an. Veți vedea cum toată lumea dumneavoastră va deveni mai plăcută.

O cină în oraș cu persoana iubită – De cât timp nu v-ați mai răsfățat cu o cină completă la un restaurant scump și foarte frumos? Evident, este momentul. Acest lucru vă va îmbunătăți nu doar starea generală, ci și relația cu persoana dragă. Este o investiție care merită fiecare bănuț.

Dacă v-ați hotărât să faceți o schimbare în viața dumneavoastră care să vă aducă mulțumiti pe plan emoțional mai mult decât financiar, atunci aceste „investiții” sunt exact cele de care aveți nevoie. Puteți obține rapid banii necesari accesând o instituție financiară nebancară, cu ar fi site-ul https://www.17bankow.com/kalkulator-kredytowy. Cu ajutorul unui împrumut rapid vă îndepliniți dorința fără multă bătaie de cap deoarece puteți returna banii ulterior în ritmul dumneavoastră, fără costuri ascunse.

Investițiile financiare sunt cel mai bine de lăsat în seama experților. Pe plan personal, însă, fiecare știe cel mai bine ce își dorește și ce l-ar putea face fericit. În plus, de cele mai multe ori investițiile pe plan personal aduc mai multă satisfacție decât cele pe plan financiar, mai ales când sunt făcute cu cap.