5 lucruri bizare care cresc libidoul

In cazul in care nu te simti deloc dat pe spate de cliseele romantice si ai nevoie de ceva mai mult (sau pur si simplu diferit) ca sa intri in atmosfera, YourTango.com a facut un top al celor mai stranii lucruri care te fac sa te gandesti la sex. Asta daca ramai vreodata in pana de idei...

24 aug. 2018, 20:08
5 lucruri bizare care cresc libidoul

1. Mirosul de benzina

Daca esti genul care investeste mult in parfumuri, pariez ca acum te simti tare ciudat. Un sondaj efectuat in Marea Britanie a scos la iveala ca femeile se dau in vant dupa barbatii care miros a benzina, vopsea, cerneala de imprimanta si piele (e vorba, desigur, de accesorii vestimentare din piele). De partea cealalta, domnii se lasa usor cuceriti de urmatoarele mirosuri imbietoare: cel de ruj, de lotiune de corp pentru bebelusi (!) si de friptura. Cine ar fi crezut?! 

2. Culoarea rosie

Vrei sa-l faci sa vada rosu in fata ochilor? Nimic mai simplu, pune ceva rosu pe tine! Un studiu publicat in „Journal of Personality and Social Psychology” iti ofera pe tava secretul seductiei: barbatii se simt mai atrasi de femeile care poarta culoarea rosie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.