5 lucruri incredibile pe care câinii le simt despre tine

De secole, oamenii apeleaza la caini atunci cand simt nevoie de afectiune si companie. Iar motivul pentru acest comportament este simplu: cainii sunt creaturi inteligente si perceptive. Poate ca nu inteleg fiecare nuanta din viata de zi cu zi, insa au abilitatea incredibila de a intelege starile emotionale ale stapanilor. Nu degeaba cainele este numit cel mai prieten al omului.

29 apr. 2017, 12:29
5 lucruri incredibile pe care câinii le simt despre tine

Iata 5 lucruri incredibile pe care cainii le simt despre tine:
 
1. Stiu cand iti este teama
Ai auzit un zgomot in mijlocul noptii si ti-a „sarit inima din piept”? Cainele iti poate simti frica si, de obicei, iti imita comportamentul. Daca vrei sa alungi teama cainelui, este nevoie ca mai intai sa o alungi pe-a ta. Fac exceptie de la aceasta regula rasele care au fost crescute de-alungul timpului pentru paza si protectie.
 
 
2. Observa inegalitatea
Cainii isi pot da seama daca ai un favorit. Sa spunem ca ai doi caini si ambii au fost rasplatiti pentru ca s-au comportat bine. Daca il recompensezi doar pe unul dintre ei, celalalt va crede ca a facut ceva rau. S-ar putea ca el sa nu mai coopereze si sa apara rivalitatea intre ei. Asta este ceva din care si oamenii au de invatat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.