5 lucruri pe care femeile le gasesc plictisitoare in pat

Intimitatea fizica depide de preferinta fiecarei femei asa ca este greu sa vii cu ceva universal valabil, care sa se potriveasca in cazul tuturor femeilor. Exista totusi cateva lucruri pe care cele mai multe dintre femei le gasesc plictisitoare in pat.

05 iun. 2019, 05:59
5 lucruri pe care femeile le gasesc plictisitoare in pat

Iata care sunt acestea:

1. Sa ceri permisiunea pentru a merge mai departe

Este adevarat ca femeile prefera partenerii sensibili si iubitori in pat; insa asta nu inseamna ca trebuie sa-i ceri voie s-o mangai sau sa o saruti. Daca astepti ca iubita ta sa-ti spuna cu voce tare ca vrea sa mergi mai departe, nu doar ca o vei plictisi, insa dai dovada de nesiguranta si lipsa de incredere in fortele proprii. Barbatii cu adevarat sexy sunt buni la descifrarea mesajelor subtile, a semnalelor non verbale precum o privire intensa sau o anume mangaiere. Acest lucru ii face nu doar atragatori insa femeile sunt cu adevarat excitate de abilitatile respective. Pana la urma sugestia si implicarea sunt mult mai atractive decat un lucru evident.

2. Sa faceti sex in acelasi loc

Expertii in relatiile de cuplu au subliniat faptul ca una dintre cele bune metode pentru a readuce pasiunea in cuplu este sa schimbati locul in care faceti amor. Asa ca data viitoare mergeti sa va iubiti in bucatarie sau sub dus. Sau incercati in masina, de dragul vremurilor de demult cand erati tineri si nerabdatori sa faceti amor. Puteti merge si intr-o padure, insa asigurati-va ca este un loc suficient de ferit astfel incat sa nu fiti prinsi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.