5 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată sânilor tăi

Societatea noastră are anumite standarde în ceea ce privește frumusețea și de aceea, femeile apelează la o mulțime de trucuri de înfrumusețate pentru a arăta cât ma bine, însă de cele mai multe ori, acestea sunt dăunătoare. La sfârșitul zilei, nici o femeie nu vrea sâni lăsați.

12 ian. 2018, 09:17
5 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată sânilor tăi

Totuși, nimeni nu poate evita acest lucru, scrie estisuperba.ro. Mai devreme sau mai târziu, sânii se vor lăsa și vor strica definitiv forma, mărimea, poziția și simetria bustului nostru. Aceste schimbări pot apărea odată cu sarcina, obiceiurile nesănătoase alimentare, pierderea în greutate sau alăptarea.

Citeşte şi Vrei sâni frumoşi şi fermi? Foloseşte uleiul de măsline

Iată 5 lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată bustului tău dacă vrei să ai sâni frumoși și fermi:

1. Renunță la alimentația haotică.

Dacă dieta ta zilnică include mâncăruri grase și nu faci exerciții fizice regulate, vei pune câteva kilograme în plus. În momentul în care ești supraponderală, fibrele elastice se rup și nu se mai regenerează.

Pielea noastră se în tinde și își pierde fermitatea pentru că nu se mai poate regenera colagenul. Atunci ți se lasă sânii. Atât elasticitatea, cât și colagenul sunt produse de nutrienți, vitamine și minerale pe care le luăm din mâncare.

Este mai bine dacă mănânci ouă, nuci și legume, în locul mâncărurilor grase.

2. Lipsa antrenamentelor fizice.

Sânii sunt făcuți 90% din grăsime și dacă nu faci exerciții în mod regulat, își vor pierde fermitatea. Este nevoie de antrenamente pentru a-și menține masa musculară și pentru a preveni lăsarea lor.

Nu uita că pielea sânilor tăi este foarte sensibilă. Pentru a avea grijă de ea, este bine să folosești mereu o cremă hidratantă în acea zonă.

3. Nu te protejezi de razele solare.

Soarele poate afecta orice tip de piele. În momentul în care porți bluze cu un decolteu mare, razele solare îți pot afecta pielea și te poți alege cu arsuri.

Trebuie să folosești loțiuni cu protecție solară care să conțină vitamina C și A. De asemenea, mănâncă morcovi, roșii și fructe.

Citeşte şi Cum sa-ti maresti sanii fara operatie! Tutorial video

4. Faci dușuri cu apă fierbinte.

Apa fierbinte nu este niciodată bună pentru piele, nici măcar iarna. Apa cu temperaturi ridicate îți usucă foarte tare pielea și poate cauza pistrui sau chiar afectează sănătatea sânilor.

5. Nu le faci masaj sânilor tăi.

Poate că ți se pare ciudat, însă este foarte important să faci acest lucru. Este indicat să-ți faci masaj în zona sânilor și poți aplica o cremă hidratantă pentru a evita lăsarea lor și pentru a le menține sănătatea.