5 mituri despre orgasm, total neadevărate

Cand este vorba despre orgasm lucrurile sunt putin complicate, mai ales in cazul femeilor. Uneori, vrei cu tot dinadinsul sa ai orgasm insa cu cat te straduiesti mai tare cu atat de indepartezi de momentul respectiv. Iar uneori ajungi la climax cand te astepti mai putin. 

19 sept. 2018, 03:28
5 mituri despre orgasm, total neadevărate

Iata cateva dintre ideile preconcepute despre orgasm, care sunt total neadevarate.

Elimina-le si viata ta sexuala va cunoaste imbunatatiri. 

1. Femeia are nevoie de stimulare clitoriala pentru a ajunge la orgasm

Clitorisul a capatat, pe buna dreptate, reputatia Sfantului Graal al metodelor prin care o femeie poate ajunge la orgasm. Este un centru plin de sensibilitate cu multe terminatii nervoase. Insa doar pentru ca o femeie poate experimenta climaxul dupa o stimulare manuala a clitorisului nu inseamna ca asta este singura cale de a trai experienta. Orgasmul feminin poate fi de diferite feluri (clitorial, vaginal – prin faimosul punct G – sau combinat). 

2. Orgasmul simultan este obligatoriu

Nu te poate invinovati nimeni daca consideri ca orgasmul simultan apare in multe relatii pasionale si ca este semnul ca tu si partenerul/a ta va sincronizati perfect. Pana la urma acest lucru este prezentat in mai toate filmele romantice. In realitate insa, orgasmele simultane nu sunt atat de comune si nu apar atunci cand se aliniaza planetele. De fapt, de cele mai multe ori este nevoie ca unul dintre cei doi sa se controleze si sa astepte putin astfel incat ambii sa aiba orgasm in acelasi timp.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.