5 motive pentru care femeile înşală şi cum să eviţi o astfel de experienţă

Bineinteles ca si femeile insala – in jur de 19% dintre urmasele Evei au calcat cel putin o data stramb sustine psihologul Kristen Mark. Poate ca la baza comportamentului lor nu stau aceleasi motive ca in cazul barbatilor si, in niciun caz, nu se lauda cu aventurile lor extraconjugale.

21 mai 2018, 13:52
5 motive pentru care femeile înşală şi cum să eviţi o astfel de experienţă

Daca relatia voastra a inceput sa scartaie, iata 5 motive pentru care partenera ta ar putea ateriza in patul altui barbat: 
  1. Varsta

Marsha, o femeie din Boston, era tot ce-si putea dori un barbat: frumoasa, inteligenta si amuzanta. Insa cand a inceput sa se apropie de 40 de ani s-a culcat cu instructorul ei de yoga.

„Simtea ca isi pierde frumusetea fizica. Aventura a facut-o sa se simta din nou atragatoare”, a declarat terapeutul marital Paul Hokemeyer.

Potrivit unor studii, in mod subconstient oamenii confera o semnificatie aparte cifrei 9 (29 de ani, 39 de ani) cand este vorba de varsta.

Cand ne apropiem de implinirea unei varste rotunde, devenim constienti de trecerea timpului si a tineretii si incepem sa facem lucruri stupide, gandindu-ne ca ramanem fara timp. 

Ce sa faci pentru a evita asta

Umple un calendar. Daca reflectezi asupra obiectivelor pe care le-ai atins in ultimii 10 ani te vei intrista, sustine cercetatorul Michael Steger.

Asadar, fii barbatul care face ca lucrurile sa se intample.

„In cazul in care va plac calatoriile, ai putea planifica o vacanta de ziua ei de nastere, undeva unde ati vrea amandooi sa ajungeti – ca de exemplu Hawaii daca si tu si ea vreti sa escaladati un vulcan”.

Bonus: Cand mintea ei se concentreaza pe lava, ultimul lucru la care s-ar putea gandi este instructorul de yoga.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.